Püsküllü’den Babaoğlu’na; O ismi Açıklamazsan Müfterisin!

Sayın Turgut Babaoğlu’nun 13 Şubat Salı günü Sosyal Medya üzerinden yapmış olduğu; Hendek Belediyesi ile hukuki süreç yaşayan bir çalışanının Babasına ait sosyal medya hesabı üzerinden yapılmış olan mektup paylaşımı ile alakalı açıklamasında!

Püsküllü’den Babaoğlu’na; O ismi Açıklamazsan Müfterisin!

‘’ On gün önce rakip adaylardan birisi tarafından kendisini suçlaması karşılığında yüklü bir meblağ ödeneceği, eğer deha fazlasını vermesem sonunu düşünmeden seçim sürecinde her türlü ithamlarda bulunacağını ‘’ şeklinde yapılan açıklama hiç hoş olmamıştır.

Ne kadar açıklamanın devamında ‘’ hiçbir adayın böyle bir şey yapmayacağını kendisinin kurgusu olduğunu düşünüyorum’’ diyerek adaylar ile alakalı ifadeler yumuşatılmaya çalışılmış olsa da!

Bu yapılan açıklama ile Hendek halkının kafasında ACABA’Lar sokulmak mı isteniyor diyerek, ifade etmek isterim ki!

Bu nahoş gelişmeyi duyduğumuz an itibari ile bütün teşkilatlarımız ve bizlerle bu sürecin içinde olan bütün arkadaşlarımıza bu durum ile alakalı paylaşım yorum herhangi bir olumlu yâda olumsuz hiçbir tavır davranış ve söylem içerisine girilmemesi talimatı verdim.

Bu Açıklama Seçime Gölge Düşürmüştür.

Açıklamanızda kullanmış olduğunuz RAKİP ADAYLARDAN BİRİSİ ifadenizi üzerimize almamak ile beraber Hendek halkının gözünde bütün adaylarımızı ZAN altında bıraktığınızı da düşünerek, Kamuoyuna bu RAKİP ADAY olarak belirtilen kişiyi açıklamanızı, eğer açıklamıyorsanız bu ifadenizin yanlış anlaşıldığını belirterek bütün adaylarımızdan özür dilemezseniz Müfteri durumuna düşeceğinizi belirtmek isteriz.

İlçedeki bütün adaylar Zan altında kalmıştır.

Kaldı ki, gereğini yapmadığınız takdirde bu konuyu inanıyorum ki diğer aday olan arkadaşlarımızın da katılacağı hukuki çerçevede her şeyin açığa kavuşması adına gereken süreci başlatacağız.

   Hendek BBP Belediye Başkan Adayı

              İrfan Püsküllü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184