Püsküllü’den Hendek Küçük Sanayi Sitesi Esnaf Ziyareti ve Müjdeleri

Hendek Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü Esnaf Ziyaretleri Çerçevesinde Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarını dolaştı.

Püsküllü’den Hendek Küçük Sanayi Sitesi Esnaf Ziyareti ve Müjdeleri

Müjdeler birbirini izledi.

Sanayideki bütün esnafları bir bir gezerek sohbet eden Püsküllü, Esnafların sıkıntılarını taleplerini dinleyerek not aldı, diğer tarafdan Küçük Sanayi sitemizle alakalı çalıştıklarını birçok esnafımızla da istişarede bulunduklarını belirterek,

Sanayimizi genişleteceğiz.

Sanayimizin içindeki yolların gerek asfalt gerekse parke taşı ile bütün eksiklerini en hızlı şekilde tamamlayacağız.

Sanayimizin daha hızlı ve daha güvenli olacak bir şekilde giriş ve çıkışlarında yeni düzenlemeler yapacağız

Başkanlığımız süresinde her ay sanayi esnafımızla buluşarak sorunlar ve çözümleri konusunda istişareler yaparak Hendek Sanayi sitemizi Sadece Hendek İlçesi değil bulunduğu mevkisinin yani Eski Adı ile E 5 Karayolu yani İpek yolu üzerinde olan sanayimizi herkesin parmakla gösterdiği bir modern bir Sanayi Sitesi haline getirmeyi hedefliyoruz.

Sanayimizde güvenliği arttırmak amacıyla mobese kameraları ile donatacağız

Taktir edersiniz ki,Hendek ilçesi E 5 ve İstanbul Ankara otoyolunun arasında, diğer tarafdan da Kuzey Marmara otoyolunun Doğusundaki ilk giriş son çıkışında, nüfusu yüz bin civarında olsa da her gün yüz binlerce aracın ve insanın geçtiği çok önemli bir konumda, maalesef bu konu çok geç kalmıştır.

Nasıl ki Sakarya dört yol sanayisi dendiğinde Bütün Türkiye biliyorsa Hendek’ide bilecek öğrenecek.

Böylece Hendek Ekonomisi ve istihdamına büyük katkıları olacağını düşünüyorum ifade edip Esnaflardan desteklerini istedi yeniden görüşmek üzere diyerek ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184