Püsküllü’ye Coşkulu Karşılama

Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Teşkilatı ve Seçim Bürosu açılışı yapıldı.

Püsküllü’ye Coşkulu Karşılama

Başpınar Mahallesi Prof. Dr. Ayhan Kızıl Caddesi üzerinde hizmete giren Büyük Birlik Partisi (BBP) Seçim bürosu ve İlçe Teşkilatı açılışına katılan BBP Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü’yü kalabalık bir grup karşıladı.

Biz birlikte güzeliz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek İlçe Başkanı Samet Kenar yaptığı konuşmada, bugün Hendek seçim bürosu ve İlçe teşkilatımızın açılışına geldiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart 2024 seçimlerinde partimiz tarafından Hendek Belediye Başkan Adayı gösterilen sayın İrfan Püsküllü’ye desteklerinizi bekliyoruz.

İnşallah tüm sevenlerimizin Sayın İrfan Püsküllü’yü 31 Mart akşamı başkan yapmak için elinden geleni yapacağına, kapı kapı dolaşacağına inanıyorum. Biz birlikte güzeliz, Hendek birlikte güzel diyorum  hepinize hayırlı cumalar diliyorum ifadelerini kullandı.

Hendek’te ikinci defa bayrağı dikeceğiz

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sakarya İl Başkanı Cengiz Bayar yaptığı konuşmada, Ankara’da İtişire kurulunda bir şey söylemiştim. Genel merkezde genel başkanımıza dedim ki Hendek’e ikinci defa Büyük Birlik Partisi (BBP) bayrağını dikeceğiz demiştim ve iyi alkış almıştım.

İrfan Püsküllü başkanımızdan Allah razı olsun, bizi kırmadı geldi. Ben adayımız demiyorum Belediye başkanımız İrfan Püsküllü diye hitap edeceğim, tekraren hem cumanız hemde İrfan Püsküllü ile başarılarımız daim olsun dedi.

Hendek sevdamız

Son olarak kürsüye çıkan Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü konuşmasında değerli Hendekli hemşerilerim bildiğiniz gibi 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerinin Ülkemize, İlimize ve İlçemize hayırlı olmasını temeni ediyorum. Hendek sevdasını içinde yaşatan bir kardeşiniz olarak bize Hendekli kardeşlerimiz desteklerinden ve gönüllerindeki yerimden bahsettiler. 

Hepinizin bilmesini isterim ki sevginiz ve tevcühünüz karşılıklıdır. Bizler Hendek Halkının taleplerinin ve beklentilerinin bilincindeyiz. Hendek halkımız hizmetin en güzeline en kalitelisine layıktır. Gayemiz ve tek amacımız kaliteli hizmet ile ilçemizi özlenen seviyeye ulaştırmaktır ifadelerine yer verdi.

Konuşmalar ve açılış sonrası Cuma namazının ardından açılışa katılanlara çeşitli ikramda bulunulması ile program sonar erdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2024, 16:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Esnaf
Esnaf - 4 ay Önce

Sayin vekilimiz hendeğen her seçimine müdahil olmaya çalişiyor
Küçük sanayi Koop başkanı seçiminde
Hendek esnaf odasında seçiminde kendi adayından 4 kat daha fazla çalişmişti sonuç rakiplerinin %50 ni bile alamadı bu seçimde böyle olucak milyonlarca lira reklam afişleriniz.partiden partiye değişmeniz Çalışmalarınız boşa çıkacak
Cuma namazına saatine yakın konuşma yapmanız da tesadüf değildir istediniz kalabalığı elde edemediniz
Hendek halkı değişim istiyor
Turgut Babaoğlu
Nihat Bayraktar
Veya refah partisi bu seçim 3 adayın arasında seçilir
Saygılar

Gendekli
Gendekli - 4 ay Önce

Sayın reisimizin yanında olduğunu söylüyor ama hareketleri reisin kararlarına baş kaldırmaktır. Davamızı satıp gidenin ne kendine nede hendek halkına yararı olur. Reisim dediği adamı satan hendek halkını da satar yarı yolda bırakır.. ayrıca konuşmalar esnasında türk bayrağı yerdeydi ve kimsenin umrunda değildi yazıklar olsun.

Emekli
Emekli - 4 ay Önce

Selamünaleyküm arkadaşlar.Artık değişim vakti birde tertemiz Nihat Bayrak’tarda karar kılalım.

Çamlıca 'lı
Çamlıca 'lı - 4 ay Önce

İşte gönül adamı işte hizmet adamı sen yürü başkanım her daim yanındayız İrfan püsküllü başkanım.

yıldırım
yıldırım - 4 ay Önce

şimdi Nihat Bayraktar zamanı

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184