SAADET PARTİSİ HENDEK 5. OLAĞAN KONGRESİ

Sadet Partisi Hendek İlçe Teşkilatı 5.olağan Kongresi Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda yapıldı.

SAADET PARTİSİ HENDEK 5. OLAĞAN KONGRESİ


Hendek Ticaret Merkezi Konferans salonunda yapılan Saadet Partisi Hendek İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresine, Eski Milletvekili ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fethi Görür, Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Saadet Partisi Hendek İlçe Başkanı Yasir Yüksek, Yönetim Kurulu Üyeleri ve delegeler katıldı.

Divan Başkanı ve Divan üyelerinin seçimi ile başlayan kongre, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile devam etti.

İstiklal Marşının okunmasının ardından Saadet Partisi Hendek İlçe Teşkilatı’nın 2012, 2013 ve 2014 yılı Faaliyet Raporları ve Hesap Raporları okunarak delegelere bilgiler verildi.

Raporların okunasının ardından kürsüye çıkan Saadet Partisi Hendek İlçe Başkanı Yasir Yüksek, konuşmasında, 5. Olağan kongremizin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyor, tüm gönüldaşlarımı saygı ve sevgi ile selamlıyorum dedi.


Konuşmanın ardından kürsüye çıkan Saadet Partisi Sakarya İl Başkanı Eyüp Yıldırım konuşmasında, 13 ilçede kongrelerimizi tamamladık. 14. ilçemiz Hendek’in kongresi için toplanmış bulunuyoruz diyerek Ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Aktif şekilde çalışıyoruz

Kongre süreçlerinin başarılı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Yıldırım, bu yıl üst üste seçimler geçirdik. Saadet Partisi olarak yerel seçimlere başarı elde etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 13 ilçede kongrelerimizi tamamladık. Şuanda kadın kollarımız, gençlik kollarımızla ve tüm teşkilatla saha çalışmamız aktif bir şekilde devam ediyor diyerek bu anlamda bugün gerçekleştirdiğimiz Hendek 5. Olağan Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.

Yıldırım’ın konuşmasından sonra kürsüye gelen Eski Milletvekili ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fethi Görür konuşmasında Ülke gündemini değerlendirerek Hükümet’e yüklenerek mevcut düzenin tek alternatifi’nin Saadet Partisi olduğunu söyleyerek çalışmalarının bu doğrultuda olduğunu ifade etti.

Konuşmaların ardından yapılan seçim sonrası tek liste ile aday olan Yasir Yüksek İlçe Başkanı oldu.

Yapılan seçim sonrası Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu;

Saadet Partisi Hendek İlçe Başkanı: Yasir Yüksek

1- H. İbrahim Çapar
2- İlhan Yiğit
3- İsa Güler
4- Kenan Karagöz
5- M. Burak Turhan
6- M. Emin Çapar
7- Muhammet Eryiğit
8- Onur Öztürkoğlu
9 - Murat Gündüz
10- Onur Sayın
11- Ömer Erdoğan
12- Sedat Aydın
13- Taner Tenha
14 - Yavuz Uyar

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2014, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184