SAADET PARTİSİ HENDEK’TE SEÇİMLERE GİREMİYOR

Saadet Partisi Hendek İlçe Teşkilatı 30 Mart Yerel Seçimlerine giremeyecek.

SAADET PARTİSİ HENDEK’TE SEÇİMLERE GİREMİYOR


İlçe Seçim Kurulu, Saadet Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarının bulunduğu listelerin 
gereken sürede ulaştıramadığı gerekçesi ile Saadet Partisi Hendek İlçe Teşkilatı'nın listelerini teslim almamıştı. Saadet Partisi Hendek İlçe Teşkilatı konu ile ilgili olarak İlçe Seçim Kurulu’na dilekçe ile başvurarak belgelerinin kabulünü talep eden itiraz dilekçelerini sunarak kararı bekledi.

İtiraz dilekçeleri bugün itibarı ile sonuçlanan Saadet Partisi Hendek İlçe Teşkilatı, İlçe Seçim Kurulu’nun vermiş olduğu karara göre 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere katılamayacak.

Saadet Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Ömer Yanık yapmış olduğu açıklamada, 30 Mart Yerel Seçimleri Hendek yarışında önümüze çıkan engelleri bu zamana kadar teşkilat olarak bertaraf ettik.

Son aşamada Seçim Kurulu’nun kararında da görüldüğü üzere partimizin Hendek’te saf dışı bırakılması, bizlerde birilerinin hesap oyunu oynadığı kanısını uyandırmaktadır. Fakat hiçbir şekilde Partimizi yıldıramayacaklarını bilmeleri gerekmektedir.

Büyükşehir yarışında Saadet Partisi olarak bizleri karşılarında bilmeliler. Hendek Belediye Başkanlığı Kraliyet Makamı değildir. Milletimiz bu muameleyi hiçbir zaman hak etmedi, etmeyecektir.

Bunu da en iyi şekilde seçim sandığında görüleceğinden eminim. Seçmenlerimizin bu oyunu bozacağından hiçbir şüphemiz yok. 
Saadet Partisi Sancağı Hendek surlarında daima dalgalanacaktır dedi.

Saygılarımla
Ömer YANIK

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2014, 23:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakan candan
hakan candan - 10 yıl Önce

skandal...şimdi yarış daha da kızıştı tabanı saadet olan başkana karşı kullanılan tepki oyları diğer partiye gideceği düşünüldüğünde ki son seçimlerde saadetin oyu kadar bir fark olmuştu seçimde merak ediyorum şimdi kimde daha çok para var...

murat bulut
murat bulut - 10 yıl Önce

demek ki erken hareket etmek gerekiyormuş.

faik dert
faik dert - 10 yıl Önce

bu saatten sonra parayı veren düdüğü çalar.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184