SAADET PARTİSİ'NDE KONGRE ÖNCESİ KAYNAŞMA YEMEĞİ

Hendek Saadet Partisi İlçe Başkanı Ferhan Ağra Hendek ilçe teşkilatına Bayraktepe’ de verdiği yemekli toplantıda bir araya geldi.

SAADET PARTİSİ'NDE KONGRE ÖNCESİ KAYNAŞMA YEMEĞİ


İlçe Başkanı Ferhan Ağra Kongre öncesi hazırlıkları olarak hem partililerle buluşmak ve kaynaşmak için organize ettiği yemek sonrası yaptığı konuşmada ‘’54. Hükümette hatırlarsınız memur maaşları bugünkü gibi yüzde-2, yüzde3- değil yüzde -120, öğretmen maaşı yüzde-158, asker maaşı yüzde-400-, yüzde-1000 artan Bağkurlumuza verdiğimiz zamlardı; o dönemde 11 aylık hükümette Hendek’imize verdiğimiz hizmetlerde Hendek 18 km su boru hattını tek kalemde sağ olsun Allah Şifa versin şuan rahatsız olan Cevat Ayhan Abimiz Hendeğimizin hizmetine sunmuştur, ayrıca Hendek Kocaali karayolunu yaparak büyük hizmette bulunmuştur, şuan Hendek içinden geçen duble yol ve sinyalizasyon 1 aylık dönemde Hendeğimize verdiği hizmetlerden biridir ayrıca Hendek Çamlıca Akyazı yolunu da karayolları ağına aldıran  Bayındırlık bakanımız sayın Cevat Ayhan abimizdir. Kendilerine Allahtan şifalar diliyorum’’ açıklamasında bulundu.

Daha Sonra Söz Alan İl teşkilat başkanlarından Osman Ünlü Milli görüş ile ilgili Necmettin Erbakan’ın bir sözünü dile getirerek Milli Görüş ve diğerleri, refah ve diğerleri, fazilet ve diğerleri derdi, saadet partisinin farkını anlatarak devam ettiği konuşması akabinde Osman Bektaş Hocanın konuşması ile program devam etti .

Konuşmalar sonrası Saadet Partisi Hendek programı sona erdi.



Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 08:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184