Sağlık Ocağınızı Ben Yaptıracağım!

Akova Mahallesi Hantek Konutlarında BBP Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü yaptığı konuşmada, sağlık ocağını belediye bütçesi ile değil de kendi imkanlarımla sizlere kazandıracağım

Sağlık Ocağınızı Ben Yaptıracağım!

Dün akşam Akova Mahallesi Hantek Konutlarında yoğun bir kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, BBP Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü, "Sizlerin acil ihtiyacı olan sağlık ocağını, belediye başkanı olduğumda belediye bütçesi ile değil de kendi imkanlarımla sizlere kazandıracağım. Bunun buradan sözünü veriyorum" dedi.

Kampüse Ücretsiz Servis

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü, Hantek Kalıcı Konutlarında yoğun bir kalabalığa hitap etti.

Akova Mahallesi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmada, mahalle sakinleri Başkan Adayı Püsküllü'den bazı taleplerde bulundular.

Mahalle sakinleri mahallelerinde öğrenci yurtlarının bulunması hasebiyle, Başkan Adayı Püsküllü'den belediye başkanı olarak seçildiği takdirde Hendek'ten Kampüse, Kampüsten Hendek'e ücretsiz ulaşım sağlanmasını istediler.

Püsküllü: Kendi Bütçemle Yaptıracağım

Yine ayrıca, mahalle halkı Başkan Adayı Püsküllü'den sağlık ocağına ihtiyaçları olduğunu belirterek, destek istediler.

Püsküllü de, göreve geldiğimizde belediyenin bütçesi ile değil de, kendi bütçemizle bunun sözünü veriyorum şeklinde konuştu.

Dün akşam teravih namazı sonrasında Akova Mahallesi Hantek Kalıcı Konutlarında düzenlenen ve yoğun katılımın gösterildiği program, BBP Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü ve belediye meclis üyesi adaylarının sahneye davet edilerek Başkan Adayı Püsküllü ile birlikte verdikleri toplu hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Esnaf
Esnaf - 1 ay Önce

Turgut Babaoğlu’nun 1 yıllık projesini daha yeni bakanlık onayı aldıktan sonra ,
Ben projeyi yapıcam demeniz etik değil

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184