Sakarya’nın Ruhuna Uygun Projeler

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yeni dönem projelerini değerlendiren AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “Büyükşehir Belediyemizi hazırlamış olduğu bu değerli projeler için tebrik ediyorum. Bu şehirde yaşayan bir kişi olarak bu hizmetlerle gurur duydum. Bu projeler Sakarya’nın ruhuna uygun projelerdir. Hizmet bir sevda işidir” dedi.

Sakarya’nın Ruhuna Uygun Projeler


AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun kamuoyuna açıkladığı yeni dönem projelerini değerlendirdi. Şehirde önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini ifade eden Yavuz, “Hamdolsun, şehrimizde her alanda önemli hizmetler hayata geçirildi. Gerek Büyükşehir Belediyemiz eliyle gerekse ilçe belediyelerimizin hizmetleriyle Sakarya'nın 4 bir yanında halkımızın yaşam standardını yükselten projeler bir bir hayata geçirildi.
AK Parti ailesi olarak 30 Mart yerel seçimlerine büyük bir ciddiyetle hazırlanmış bulunuyoruz. Sakarya'da hizmet kalitesi artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

Turizm, kültür ve eğitim yatırımları

Milletvekili Yavuz, “İlçe belediyelerimizde yeni dönem için birbirinden kıymetli projeler hazırladı. Bu çerçevede Sakarya Büyükşehir Belediyemizin proje tanıtım toplantısına katıldık. Ve Gördük ki birbirinden değerli projeler hazırlanmış. Bakın burada bir hususun altını çizmek istiyorum. Bu projelerin en önemli yanı tamamının ayakları yere sağlam basan projeler olması. Başkanımız Zeki Toçoğlu'nun sunumunda hayal yok. Hamaset yok, gökteki yıldızlara vaat eden bir yaklaşım yok. İşte AK Partili belediyecilik anlayışının en büyük göstergesi budur. Yapılamayacak hizmetlerin sözünü vermek yok. Burada göz boyama yok. Şehrimizin geleceğinde turizm, kültür, eğitim ön planda olacak. Büyükşehir Belediyemizin projelerinde kültür var, sanat var, turizm var, eğitim var, hakikat var, inanç var, ideal var. Şehrimizin potansiyeli göz önünde bulundurularak hazırlanmış, insana temas eden, Sakarya'nın ruhuna uygun projeler” diye konuştu.

AK Belediyecilik farklıdır

Açıklamalarının devamında Başkan Toçoğlu’nu yeni dönem projeleri için tebrik eden Yavuz, “Ben Büyükşehir Belediyemizi hazırlamış olduğu bu değerli projeler için tebrik ediyorum. Bu şehirde yaşayan bir kişi olarak bu hizmetlerle gurur duydum. Hizmet bir sevda işidir. Halka hizmet aynı zamanda belli idealleri olan insanların işidir. İşte bu yüzden AK belediyecilik farklıdır. AK Parti’de siyaset yapmak, AK Parti ailesinin bir ferdi olarak milletle hizmet etmek büyük ideallerin peşinde koşan, dava sorumluluğuyla hareket eden insanların işidir. Biz belediyelerimiz sadece hizmet üretmiyor. Aynı zamanda şehirlerin ruhunu yansıtan önemli işler yapıyorlar. Atılacak her adıma, hayata geçirilecek her hizmete destek olacak her oy geleceğin Türkiye’sini inşa etme yolunda mücadele veren Sayın Başbakanımıza destek olmaktır. Yanındayız demektir. Milli iradeye, demokrasiye sahip çıkmaktır” ifadelerini kullandı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 18:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184