SAKARYA’NIN TEK UMUDU ECEVİT KELEŞ

CHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Can CUROĞLU, CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit KELEŞ, CHP Erenler Belediye Başkan Adayı Erden MERİÇ, CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Atilla ALBUYUR, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon Şalpazarlılar derneğini ziyaret ettiler.

SAKARYA’NIN TEK UMUDU ECEVİT KELEŞ


Geleceğin Sakarya’sının yaratılmasında sivil toplum örgütlerine ve Kültür derneklerine büyük görevler düştüğünü belirten Ecevit Keleş, görev verilmesi halinde projelerinden söz etti. 

‘’Sakarya’nın umudu’’ sloganlarıyla ilgiyi her geçen gün üzerine toplamaya devam eden Ecevit Keleş Trabzon Şalpazarlılar derneğinde vatandaşla bir araya geldi.

Keleş “ Bizim iktidarımız adaletli olacak, bugün yaşadığınız tüm sorunlar kötü birer anı olarak kalacak, Sakarya’mız merak etmesin, güzel günler çok yakın" dedi.

Keleş’i büyük bir sevgiyle karşıladığı gözlenirken, Keleş’in de genç yaşlı demeden herkesle kucaklaştığı görüldü.

 

Sakarya’nın alt yapısında kullanılan absestli su borularının insan sağlığını tehdit ettiğini vurgulayan Keleş, “Çoluğumuz çocuğumuz, anamız, bacımız, vatandaşımız çeşmelerinden akan sudan dolayı kanser riski altında. Asbestli su boruları derhal değiştirilmeli ve onların yerine çelik borular döşenmeli. Kimsenin canıyla ve sağlığıyla oynatmayız" dedi. Vatandaşın sağlığını tehdit eden asbestli boruların değişim planını da anlatan ve asbestli borulara sert tepki gösteren Keleş halkın sağlığını ön planda olduğunu defalarca vurguladı.

Trabzon Şalpazarlılardan kendilerine oy verilmesini isteyen Ecevit KELEŞ, bana yetki verirseniz  ‘’yetim hakkı yemem ve yedirmem’’ söylemi ile Sakarya Büyükşehir Belediyesini ‘’Hz. Ömer Adaleti’’ ile yöneteceğim sözünü verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2014, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184