Sıradışı İşlerle Hendek Halkı Farklı Bir Başkan Görecek

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu “Hendek'te Belediye Başkanı herkesin vatandaşın ayağına gidecek, derdiyle dertlenecek ona derman olacak.

Sıradışı İşlerle Hendek Halkı Farklı Bir Başkan Görecek


Başkanlık makamı seçilen başkanın yönettiği milletin makamıdır. Hendek’i bir kaç kişi değil milletin kendisi yönetecek. Sıradışı olacak ama fikirlerimizle, yaptıklarımızla bunu ispat edeceğiz” dedi.

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu esnaf ziyaretlerinin yanı sıra akşam programlarında da Akarca, Lütfiye Köşk Mahallesi ve Şeyhler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Akarca Mahallesinde gençlerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, gençlerle sohbet ederek projelerini anlattı.

HENDEK FARKLI BİR BAŞKAN GÖRECEK

Gençleri önemsediğini belirten Babaoğlu belli bölgelerde gençlik merkezleri projelerini hayata geçireceklerini söyleyerek, Başkanlık makamı seçilen başkanın yönettiği milletin makamıdır. Hendek’i bir kaç kişi değil milletin kendisi yönetecek. Sıradışı olacak ama fikirlerimizle, yaptıklarımızla bunu ispat edeceğiz” dedi.

AYAĞINIZA GELECEĞİZ

Babaoğlu daha sonra Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Lütfiye Köşk ve Şeyhler Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Lütfiye Köşk Mahallesinde meşaleler ve coşku içerisinde karşılanan Babaoğlu her iki gittiği Mahallede de projeleri hakkında bilgiler verdi.

Hendek’in yararına olan projelerimiz kısa sürede sizlere ulaştırılacak. Kısa, orta ve uzun vadeli projelerimiz ile Hendek’e sınıf atlattıracağız. Bunun yanı sıra bir probleminiz olduğunda başkanı aramayacaksınız. İşiniz hangi birimdeyse çözüme kavuşturulacak. Bunun dışında belli aralıklarla sizleri ziyarete gelerek sizlerle fikir alışverişi yapacağız ve dertlerinizi sorunlarını ayağınıza gelerek dinleyeceğiz” sözlerine vatandaşlar alkışlarla destek verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2019, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184