Sofu Akova’da Başkan Gibi Karşılandı

Cumhur ittifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu Akova Mahallesi Hantek bloklarında başkan gibi karşılandı.

Sofu Akova’da Başkan Gibi Karşılandı


Hantek Bloklarındaki Açık hava toplantısına Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu,  Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Ak Parti Kadın kolları başkanı Bediha yılkın, Ak Parti Gençlik kolları Başkanı  Fadıl Fide Belediye Meclis üyesi adayları Partililer ve vatandaşlar geniş katılım gösterdi.

Acılış konuşması için söz alan Akova Mahallesi Muhtarı Volkan Yemenici sözü  Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’a bıraktı.

 Hasan Serdar Baykal konuşmasında  ‘’ Ankara’da kurulmuş olan cumhur ittifakının yerel temsilcileri olarak karşımızdayız, Cumhur ittifakının yerelde sizlerin oyları ile güçlü bir şekilde ortaya çıkacağından eminiz. Sizlerin desteğinize oylarınıza talibiz’’ şeklinde kısa bir konuşma ile teşekkürlerini iletti.

Cumhur ittifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu konuşmasında ‘’ Cumhur ittifakının adayı olarak buradayız. Cumhur ittifakı demek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli büyüğümüzün yapmış olduğu bir ittifak, Türkiye’mizin menfaatine, Türkiye’mizin daha da güçlenmesi için seçim telaşesi , koltuk hırsları, kavgaları, sen ben mücadelesi birbirimizi hırpalamadan, yıpratmadan, memleketimize hizmet ittifakıdır.

 Cumhur ittifakımız öyle masa başında akşamdan sabaha kurulmuş bir ittifak değildir. Öncelikle değinelim Cumhur ittifakını bizler gezi olaylarını hep birlikte yaşadık, öncesindeki bombalama olayları, kapatma davası olaylarını, ama en önemlisi de 15 temmuz hain darbe girişimini hep birlikte yaşadık. Artık seçim kazanma ihtimali olmayanlar Ak Partimize Türkiye Cumhuriyetimize Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımıza diz çöktürmeye, umutları kalmayanlar son kozlarını oynadılar. Darbe yapmaya kalktılar.

Mesele bu makamlara sen otur ben otur meselesi değil

Burada mesele bu makamlara sen otur ben otur meselesi değil mesele Cumhur başkanımıza bu Cumhur ittifakını sayın Devlet Bahçeliye sahip çıkma meselesidir. Öncelikle bu Cumhur ittifakına hep birlikte sahip çıkacağız. Bu ittifakın kesinlikle oy kaybetmemesi lazım, çünkü bu bunlar oylar bir önceki seçimden biraz aşa düştü mü  güç kaybettiniz deyip hemen saldırıya geçecekler, bu fırsatı kimseye vermemiz lazım, her zamanki gibi tüm seçimlerden tüm belediyelerden daha güçlü çıkmamız lazım, bunda bir şüphemiz yok bu kalabalığı görünce buna da inancımız tamdır. Bunun içinde gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Burada Hendek özelinde de  Cumhur İttifakının adayı da bu kardeşiniz oldu. Bizde 15 yıldır Ak Parti yönetim kurulu üyesiyiz ve son 7 yıldır ilçe başkanıyız. Öncesinde lise yıllarından beri siyasetin içerisindeyiz. Ve bugün büyüklerimiz bizi tercih ettiler. Bunun için bizim çok çalışmamız lazım büyüklerimize mahcup olmamak için.

Popilist siyaset yapmak yok yapacaklarımızın sözünü veriyoruz.

Buradan MHP meclis adayı arkadaşlarımızda var Taner Yılmaz kardeşimiz var. Hantek bloklarının eksiklerini biliyoruz yapacağımızı da buradan taahhüt ediyoruz. Ama takipçisi de Taner Yılmaz kardeşimizle birlikte olacağından da emin olun. Tüm ekibimizle tek derdimiz Hendek’e hizmet etmektir. Biz eksikler nedir ona bakacağız popilis siyaset yapmak yok onu yaparım bunu yaparım yok yapacağımız şeyleri söz veriyoruz,  seçim beyannamemiz inşallah hazırlanıyor. Güzel bir toplantı ile onu da ilan edeceğiz’’ şeklinde konuştu



Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184