Sofu, Çelik’i Misafir Etti

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu önceki Dönem Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik’i ağırladı.

Sofu, Çelik’i Misafir Etti


Geçen dönem Bilim ve Sanayi Bakan Yardımcılığı yapan Hasan Ali Çelik, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’nun Öğleden sonraki faaliyetlerine katılarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Hasan Ali Çelik, Ali Kemal Sofu ve beraberindekiler öncelikli olarak Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret etti. Geçmiş dönem Bakan yardımcısı Çelik, İlçe Başkanı Sofu ve Belediye Başkanı Püsküllü Hendek Meydanında ufak bir gezi yaparak vatandaşlarla sohbet ettiler.
Başkanlar Bayraktepe Derneğini ziyaret ettiler. Bayraktepe Dernek Başkanı Özcan Nalbant ve Dernek yöneticisi Osman Aydın ile derneğin faaliyetleri hakkında sohbet edip,  karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Bakan yardımcısı Çelik, başarılar diledikten sonra farklı bir ziyaret için dernekten ayrıldı. Başkan Nalbant ve Aydın ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.
Çelik ve Sofu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte işyeri ve ev ziyaretleri yaparak günlük faaliyetlerini tamamladılar. Sofu, Sayın Bakanımız öğleden sonraki programlarımıza katılarak bizleri mutlu etti. Faaliyetlerimizi gerçekleştirirken, engin birikiminden de bir kez daha nasiplendik. Ziyaretinden dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ederiz. Günlük olarak düzenlediğimiz ziyaretlerimiz şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte devam edecek. Üzerimizde bulunan sorumlulukları titizlikle yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde faaliyete başlayan Yeni İstanbul Havalimanı ve Fatih Sondaj Gemisiyle şimdiye kadar yapılmayanları yapıyor. Tamamlanan tüm çalışmaların vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Partimizin iktidar olduğu süre içerisinde ülkemiz artık hayal olmaktan çıkan çalışmalar sayesinde büyük gelişimler gösterdi.  Lafa değil icraata bakarız sözünü benimseyerek bizde Hendeğimizin gelişmesinde öncülük edeceğiz dedi.

Başkan Sofu ve yönetimi her geçen gün halkın sempatisini kazanarak Hendek halkını en iyi şekilde temsil edip takdir görmeye devam ediyor.


Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184