SOFU' DAN BAŞHEKIME “HAYIRLI OLSUN” ZIYARETI

AK PARTİ Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetimi, Hendek Devlet hastanesinin yeni Başhekimi Opr. Dr. Celalettin Akyol ve Yeni Bakım Hizmetleri Müdiresi Kevser Durdu ya Hayırlı olsun ziyaretinden bulundular.

SOFU' DAN BAŞHEKIME “HAYIRLI OLSUN” ZIYARETI


AK parti  Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Yönetimi, Hendek Devlet hastanesinin yeni Başhekimi Opr. Dr. Celalettin Akyol, Yeni Bakım Hizmetleri Müdiresi Kevser DURDU ve idari mali işler müdürü Hakan BIÇAKCI ya yeni dönemde başarılar dilediler ve hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Hendek İlçe Başkanı Sofu "Ak Partimiz sağlık alanında yaptığı devrimler ve yeniliklerle halkımızın büyük teveccühünü kazanmıştır. Hastanelerimiz, halkımıza hizmet veren en önemli kurumlarımızdan biridir. Hendek'imiz ve vatandaşlarımıza daha iyi  hizmet için göreve talip olmuş olan, tecrübeli kadroya görevlerinde başarılar diliyor.

Ak Parti ilçe teşkilatı olarak bizim en önemli önceliğimiz ve hedefimiz halkımızın sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yaralanmaları ve memnun olmalarıdır. Yakında hizmete açılacak olan modern yeni hastanemiz ve yeni uzman kadromuzla halkımızın bu hizmeti ve memnuniyeti en üst derecede yaşayacağına inanıyoruz." dedi.

Yeni Başhekimi Opr. Dr. Celalettin Akyol ve Yeni Bakım Hizmetleri Müdiresi Kevser DURDU bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek misafirlerine teşekkür ettiler.  

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 23:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184