Sofu Dur Durak Bilmiyor

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu Hendek’te faaliyet gösteren fabrikalarda çalışan işçilerle bir araya geldi.

Sofu Dur Durak Bilmiyor


Ziyaretlerine Uzuncaorman mahallesinde bulunan Murat Nişancı Ortaokuluna giderek başlayan SOFU burada idareciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenler odasında yaptığı konuşmasında “Geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusu olan siz değerli öğretmenlerimiz ile bir araya gelmek bizler için büyük onurdur. Hepimizin üzerinde öğretmenlerin emeği var. Bir Ülkenin gelişmesindeki en etkili silah eğitimdir.
Eğitimin önemini çok iyi bildiğimizden bu yönde çalışmalarımız olacak İnşallah.” Diyerek okuldan bir diğer programa gitmek için ayrıldı.

Kadın Çalışanlardan Sofu’ya Tam Destek

Bir fındık fabrikasına ziyarette bulunan Sofu kadın çalışanlar tarafından sevgiyle karşılandı. Kadın çalışanlara hitap eden SOFU ‘’Kadınlarımızın toplumumuzda ki yeri ve önemini biliyoruz. Ailelerimizin, toplumumuzun ekonomik kalkınmasında da önem arz eden kadınlarımızın istihdamını destekliyoruz. Gelecek dönemlerde de Hendekli emekçi kadın kardeşlerimiz için alternatif istihdam olanakları oluşturmak için elimizden geleni yapacağız.’’ dedi.

Gönüllere Ulaşmak İstiyoruz

Programına 2. OSB’de devam eden Sofu ‘’Şehrimizde, sınırlarımızın ulaştığı her noktada bulunan her ferdimizin gönüllerine ulaşma niyetindeyiz. Ne diyor Sadi Şirazİ ‘Taç ve taht geçicidir, hiç gönüllere girdin mi?’diyor. Biz ne koltuk, ne makam derdindeyiz tek amacımız hizmet, tek derdimiz her bir vatandaşımız ile gönül köprüleri kurabilmektir. Biz kardeşlerimizin sıcak tebessümlerine talibiz.’’ ifadelerini kullandı.

Ali Kemal’i Seven Çok

Fabrika ziyaretlerinde ortaya çıkan bir görüntü duygusal anlar yaşanmasına sebep oldu. Bir fabrika çalışanı ‘’Sayın Başkanım, benim ikizim var kendisi de burada çalışıyor fakat bugün izinli ve burada değil. Onun yerine de size sarılabilir miyim?’’ dedi. Çalışanın bu tavrı ile Hendekli vatandaşların Ali Kemal Sofu’ya karşı duyduğu sevgi ve muhabbeti bir kez daha göstermiş oldu.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 22:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184