SOFU EĞİTİM VE SAĞLIK KONUSUNDA ANKARA ‘DA

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim kurulu üyeleri ile Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

SOFU EĞİTİM VE SAĞLIK KONUSUNDA ANKARA ‘DA


Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu, Ayhan Sefer Üstün, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Marmara Bölgesi Yerel Yönetimler Koordinatörü İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk,  Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Yılmaz, MEB Din Eğitimi Daire Başkanlığına Atanan Oğuzhan Özkan’ı makamında ziyaret ettiler.


İlçe Başkanı Sofu ve yönetimi Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdürü  Zafer Yılmaz, MEB Din Eğitimi Daire Başkanlığına Atanan Oğuzhan Özkan’ı makamında ziyaret ederek görevlerinde başarılar dileyerek “hayırlı olsun” temennisinde bulundular.  Ziyaretlerinden dolayı Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdürü Zafer Yılmaz ve MEB Din Eğitimi Daire Başkanlığına Atanan Oğuzhan Özkan memnun olduklarını söyleyerek teşekkür ettiler. İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’ya yeni döneminde başarılar dilediler.

İlçe Başkanı Sofu TBMM ye geçerek Milletvekili Recep Uncuoğlu, Ayhan Sefer Üstün ile Eğitim ve Sağlık konusunda görüşmelerde bulundular. Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Marmara Bölgesi Yerel Yönetimler Koordinatörü İstanbul Milletvekili Hulusi Şentürk’e kongre sürecinde verdikleri destek için teşekkür ziyareti yapıldı.

İlçe Başkanı Sofu “ ilçemizde eğitim alanında ki eksiklikler tespit edilip gerekli olan çalışmalar yapılmaktadır. Hayata geçirilecek projelerimizin çalışmaları devam etmekte. Geleceğimize ışık tutacak gençlerimiz için eğitimin her alanına değer veriyoruz. Özellikle yapılacak olan fen lisemizle ilçemizin eğitimine en büyük katkıyı sunacağız. İlçemizdeki Hastanemiz için bazı branşlar konusunda isteklerimizi Milletvekillerimize bildirdik.  Bugün ki Ankara ziyaretimizde de bu konulara ağırlık verdik ve gerekli katkıların sağlanması için görüşmelerde bulunduk. Görüşmelerimizin ilçemize hayırlar getirmesini temenni ederim .” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184