Sofu Esnaf Kahvaltısına Konuk Oldu

Hendek Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Ali Kemal Sofu Mustafa Asım Pasajı esnafları ile kahvaltıda buluştu.

Sofu Esnaf Kahvaltısına Konuk Oldu

Son günlerde ilçede yaptığı ziyaretlerle adından sıkça söz ettiren ve ilçedeki tüm cemiyetlere katılan Sofu Ankara’yı da ihmal etmeyerek Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ile bir araya geldi.

Ayağının tozu ile  ilçeye dönen Hendek Ak Parti Belediye Başkan Aday adayı Ali Kemal Sofu,ve Belediye meclis üyesi  Hamit İsmailoğlu  Mustafa Asım Pasajı esnaflarının kahvaltı programına konuk oldu.

Ak Parti Belediye Meclis üyesi Merve Car’ın organize ettiği kahvaltı programında Mustafa Asım Pasajı esnafları ile bir araya gelen Sofu esnaflara sohbet ederek süreçle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Gerçekleşen kahvaltı programı sonrası bir açıklama yapan Hendek Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Sofu : 'Mustafa Asım Pasajı Esnaflarımız değerli abilerimiz, arkadaşlarımız ve bayan kardeşlerimizle kahvaltı yaptık. Organize eden Belediye Meclis Üyemiz Merve Okuş Car hanımefendi ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz, ellerine ve emeklerine sağlık. Esnaflarımız toplumumuzun mihenk taşlarıdır. Tüm esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyoruz' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184