Sofu Gençlerle Buluştu

Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, gençlere projelerini anlattı ve sorularını yanıtladı.

Sofu Gençlerle Buluştu


Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Dost Meclisi grubunun organize ettiği çoğunluğu yeni seçmenlerden oluşan toplantıya katılarak gençlere projelerini anlattı ve gençlerin sorularını yanıtladı.

Programa Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti Hendek Yönetim Kurulu Üyeleri ve gençler katıldı.

Çok şanslısınız

Gecede konuşan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, sizler çok şanslısınız, Recep Tayyip Erdoğan gibi çok kıymetli bir Cumhurbaşkanımız var. Ne şanslısınız ki Ali Kemal Sofu gibi bir Belediye Başkan Adayımız var. Sizlere yaşı yakın, sorunlarınızı, fikirlerinizi en iyi şekilde dinleyecek ve değerlendirecek bir aday. Ben o yüzden sizleri çok şanslı görüyorum, Toplantımıza iştirak ettiğiniz için çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum diye konuştu.
Sizlerin yaşında Siyaset ile tanıştım

Daha sonra söz alan Ak Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu, seçimlere 20 günden az bir zaman kaldı. Hem MHP, hem de Ak Parti’nin adayı olarak Hendek’e hizmet etmek için bu yola çıktık. Bizlerde sizlerin yaşlarınızda Siyaset ile tanıştık. Genlerin değerini çok iyi bilen bir abiniz olarak Hendek Belediye Başkanlığına adayız.
Sizlerle tamamlayacağız

Burada projelerimizin yüzde altmışı gençlerimize hitap eden projeler. Gençlerimizin değerini çok iyi biliyoruz. Bu sebeple de çıkmış olduğumuz esnaf ziyaretlerinde, mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarımızı ziyaret ettiğimizde projeleri insanlarımıza sorduk. Genç kardeşlerimize sorduk. Ona göre projelerimizi hazırladık. Onun için yine eksiklerimizi sizin sayenizde tamamlayacağız. Burada sizler Hendek için ne düşünüyorsunuz, bizim eksik bıraktığımız şeyler nelerdir. Bunları arkadaşlar not alacaklar, onlarda bizim seçim beyannamemizin dışındaki sözlerimiz olacak, onları da yerine getireceğiz.

Şehrimizin merkezine çok güzel bir gençlik merkezi yapıyoruz. Sabahtan gece 24 kadar ders çalışabileceğiniz, kitap okuyacağımız kütüphaneler oluşturacağız. Projelerimizi açıkladık, kitapçıklarımızda mevcut. Hendek’teki stadyumlarımızda tribünlerimiz yok, bu iki stadyumun tribünlerinin sözünü aldık. Hem Spor Bakanımız Hamza Yerlikaya’dan, hem de Milletvekilimiz Kenan Sofuoğlu’dan sözünü aldık diye konuştu.

Bazı yeni projelerinden de bahseden Sofu, gençlerin fikirlerine açık projeler üretilmesinin de istek ve taleplerin oluşturulmasının öneminin altını çizdi.


Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184