Sofu Hacıkışla ve Soğuksu Ziyaret Etti

AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu Salı akşamı Soğuksu ve Hacıkışla mahallelerine deyim yerinde ise çıkarma yaptı.

Sofu Hacıkışla ve Soğuksu Ziyaret Etti


Yakın zamanda Soğuksu Mahalle sakinlerinden Besire Yılmaz bir video ile Başkan Sofu’ ya dua ve destekte bulunmuştu. Bu desteği karşılıksız bırakmayan Samimi Başkan Adayı Sofu, Soğuksu ziyareti esnasında ilk olarak Besire Teyzemiz ve Yılmaz ailesini hanelerinde ziyaret ederek, vermiş olduğu destek ve dua temennilerinden dolayı elini öpüp teşekkür etti.

Sofu daha sonrasında Soğuksu mahalle sakinleri ile kahvehanede bir araya gelerek, tavsiyelerini ve sıkıntılarını dinledi. Soğuksuda yapılan ev toplantısının ardından Hacıkışla Mahallesine geçerek,  Mahalledeki kahvehaneleri, bir kısım esnafları, hasta ve yaşlıları ziyaret edip, ev toplantısı yaparak mahalledeki hanımlara hitap etti. Son olarak Yeşilyurt mahallesinde Yaşar ve Turgut Sezgin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Sofu mahalle sakinlerine hitap ederken “BELEDİYE BİZİM İŞİMİZ”  “YAPARSA YİNE AK PARTİ YAPAR” ifadelerini özellikle vurguladı.  

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2019, 19:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184