Sofu Hız Kesmeden Ziyaretlerini Sürdürüyor

Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim üyeleri her hafta 3 mahalle ziyaretlerine bu hafta Hacıkışla, Soğuksu ve Aktefek mahalle ziyaretleri ile gerçekleştirdi.

Sofu Hız Kesmeden Ziyaretlerini Sürdürüyor


Teşekkür Ziyaretine Hacıkışla kahvehanelerini ve Muhtarını ziyaret ederek başlayan Sofu ve yönetim üyeleri, Soğuksu ve Aktefek ziyareti ile tamamladı.

Sofu ziyaretlerde yaptığı konuşmada, dün Hain terör örgütünün patlattığı bir bomba ile bir bacımızı ve evladımızı bugün toprağa verdik. Bu Hainler artık güçlenen yenilenen Ordumuzun, Polisimizin karşısına çıkacak durumları yok. Fırat Kalkanı, Afrin operasyonu, Kandil operasyonları ile saha bütün hakimiyetlerini kaybettiler. Daha da batacaklar. Yok olana kadar Devletimiz her alanı onlara dar edecek.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile adeta küllerinden yeniden doğan devletimiz 1000 yıllık tecrübesi ile emin adımlarla bölgemizin hakimi olacağız. Ordumuz artık %70 oranında kendimizin ürettiği ürünlerle gücünü çelikleştiriyor. Bu hain
Terör örgütü PKK'nın yola döşediği patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Nurcan Karakaya ile 11 aylık bebeğine Rabbim Rahmet eylesin. As subay Eşi ve yakınlarına sabırlar versin.

Bu Akşam Seçimlerde bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür etmek için gelmiştik. Hacıkışla Mahallemiz Milletvekilliğinde %77 Cumhurbaşkanlığında %96 -  Aktefek Mahallemiz Milletvekilliğinde %68  Cumhurbaşkanlığında  %83 -Soğuksu Mahallemiz Milletvekilliğinde %49 Cumhurbaşkanlığında %61 oranında destek verdiniz. Cumhurbaşkanımıza ve Milletvekillerimize verdiğiniz bu desteklerden dolayı teşekkür ederim dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184