Sofu İlçe Başkanları İle Ankara’da

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve 16 İlçe Başkanı ile Ankara’da Teşkilat İçi istişare programına katıldı.

Sofu İlçe Başkanları İle Ankara’da


Üç gün süren istişare ve bilgilendirme toplantısına Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ile birlikte Ak Parti Sakarya İlçe Teşkilatları tam kadro katılım sağladı.

Ak Parti Ailesi olarak bütün İlçe Başkanlarımızın katılımıyla gerçekleşen Genel Merkez istişare toplantılarına katılarak dolu dolu 3 gün geçirdik diyen Sofu, yaklaşan yerel seçimler öncesi bizim için güzel bir kamp oldu. Aldığımız bilgileri teşkilatımızla paylaşıp hazırlıklarımızı değerlendireceğiz. İstişare Toplantılarımızın Hendeğimize Sakarya’mıza ve Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum diye konuştu.
İlçe Başkanlarının Toplantı Günlüğü

Toplantının ilk gününde Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mv. Erkan Kandemir’in konuşmasıyla başladı. 2. Toplantıda Ak Parti Sözcüsü Mv. Ömer Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın konuşmaları ile devam etti.

İstişare toplantılarının 2. Gününde Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı dinleyen ilçe Başkanları aynı gün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Genel Başkan vekili Mv. Numan Kurtulmuş’u dinlediler.

Ak Parti Sakarya İlçe Başkanları istişarenin 3. Gününde TBMM ye geçerek gurup toplantısına katıldılar.

Daha sonra Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç’ın katılımıyla Genel Merkeze geçen İlçe Başkanları Ak Parti Sakarya Milletvekilleri ile görüştüler.


Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184