SOFU, KINAMA MESAJI YAYINLADI

Hendek Ak Parti İlçe Başkanı A.Kemal Sofu CHP’nin ‘’HAYIR’’Stadındınna yapılan saldırıyı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kınadı.

SOFU, KINAMA MESAJI YAYINLADI


Sofu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Hendek İlçemizde Hayır standına yapılan saldırıyı şahsım ve Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı adına kınıyorum.

Ülkemizin çeşitli yerlerinde Evet çadırları, stantları ve Evet Propagandası yapan Partililerimize yapılan saldırlar kınadığımız gibi bugünde İlçemizde Hayır standına yapılan saldırıyı kınıyorum. Her bir birey ve kurum yasalarımız çerçevesinde Evet veya Hayır propagandası yapma hakkını kullanmaktadır.

 Demokrasimizin gereği olan propaganda haklarının engellenmesi kabul edilemez. Bu talihsiz olaya karışanlar için gerekli adli süreç isletilmektedir. 
Birkaç kişinin ferdi olarak yapmış oldukları bir olayın Hendekli hemşerilerimize veya kurumlarımıza isnat edilmesi ve bu olay üzerinden hemşerilerimizin çeşitli hakaret içerikli benzetmelerle yaftalanmasını da kabul edemeyiz. 
Saldırıya maruz kalanlara ve varsa yaralananlara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bundan sonra böyle olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum.
16 Nisan da İstikrarlı ve Güçlü Türkiye için Milletimizin gerekli kararı vereceğine inancımız tamdır. 
Tüm Hemşerilerime Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum. 
Ali Kemal SOFU
Ak Parti Hendek İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2017, 00:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184