Sofu Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu Hendekli Muhtarlar ile bir araya geldi.

Sofu Muhtarlarla Bir Araya Geldi


Ak Parti Hendek İlçe Başkanlığından istifa ederek Hendek Belediye Başkan Aday Adayı olan Ali Kemal Sofu ve Hamit Canlı, Hendekli Muhtarlar ile bir araya geldi.

Hendek Muhtarlar Derneğinde gerçekleşen programa Muhtarlar Dernek Başkanı Emin Kula ve Hendekli Muhtarlar katıldı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Kula, çıkmış olduğunuz bu yolda hayırlısını temenni ederim. Bizler Hendek Muhtarlar Derneği olarak İlçemiz için en hayırlı sonucu temenni ediyoruz diyerek misafirlerine hoş geldiniz dedi.
Hayırlısı kimse o olmasını temenni ederim diyen Sofu, İlçe Başkanlığım döneminde sık sık Muhtarlarımızla çalıştık. Muhtarlarımızın Mahallelerindeki sorunları gerek İlçemizden, gerek İlden, gerekse Ankara Meclis yâda Genel Merkezimize giderek beraber çözmeye çalıştık. Görev süremiz içerisinde İlçe Başkanlığımızda İlçemize dair sorun ve çözümlerle ilgilendik. Bu sorun ve çalışmalarla İlçe meselelerine vakıf olduğumuz şuuruyla bu göreve talip olmaya karar verdik.

Güçlü Devlet Yerelde Başlar

Belediye Başkanımız ile birlikte 7 aday adayıyız. Genel Merkezimiz kimi takdir ederse birlik beraberlik ve uyum içerisinde çalışacağız. İlçe Başkanı olarak edindiğim tecrübe neticesinde şunu net bir şekilde ifade edebilirim. 91 Mahallemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Görev sürem içerisinde her bir Mahallemize en az 10 kere ziyaretlerde bulunduk. Dolayısıyla halkın taleplerini de, ihtiyaçlarını da, sorunlarına da vakıfız. Muhtarlarımızla koordineli çalışma sayesinde çözüme daha kolay ulaşıyoruz. Muhtarlarımız bizim ve İlçemiz için çok önemli bir yere sahip. Yerel idarelerin olmazsa olmazı bütün Muhtarlarımız ile sık sık fikir alış verişinde bulunuyoruz. Eğer Genel Merkezimiz bizi takdir ederse, bizler 91 Muhtarımız ve Mahalle Başkanlarımız ile istişare ederek, acil ihtiyaçlara göre yıllık plan ve programlar yapacağız. İlçe Başkanı olarak 6 seçim geçirdik. Çıtayı hep yukarılara taşıdık. Başarılı bir İlçe Başkanlığından sonra, Belediye Başkanlığında hizmet etmeye bizde varız diye konuştu.
İstişareler önemli

Bir diğer Belediye Başkan Aday Adayı Hamit İsmailoğlu ise özellikle istişareye vurgu yaparak, Aday her kim olursa olsun Partimizin menfaati doğrultusunda, herkesle uyum, birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. İstişare bizler için çok önemli en küçüğünden en büyüğü ile yaptığımız ve yapacağımız istişareler bizlerin yoluna ışık olacaktır. Biz Hendek için varız, Hendeğe adaleti tesis edebilmek için, herkese eşit hizmet götürebilmek için mevcut sorunlara vakıf olarak edindiğimiz bilgi ve tecrübe ile bu yola çıktık. Rabbimiz bizleri doğrudan ayırmasın, insanımıza faydalı işler yapmayı nasip etsin dedi.


Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184