Sofu ve Ekibi Destek İçin İstanbul’da

Ali Kemal Sofu, ekip arkadaşları ile birlikte Binali Yıldırım'a destek için İstanbul’da seçim çalışmalarına katıldı.

Sofu ve Ekibi Destek İçin İstanbul’da


23 Haziranda tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için İstanbul’da seçim çalışmalarına katılan 4, 5 ve 6. Dönem Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendekli  ekip arkadaşları ile birlikte Sultançiftliği, Güngören, İkitelli, Üsküdar İlçeleri ve Mahallelerinde Binali Yıldırım’a destek istedi.
İstanbul bilgi ve tecrübeyle yönetilir

İstanbul İl binasında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ile görüşerek bilgi alış verişinde bulunmasının ardından İstanbul’daki Hendekli iş adamlarını ve çalışanlarını ziyaret ederek Binali Yıldırım için destek isteyen Sofu, bu seçim sadece İstanbul’un değil Tüm Türkiye’nin seçimidir. İstanbul demek Türkiye demektir. Tüm İslam Âleminin kalesi, nöbet kulübesi demektir. İstanbul yalan ve hırsla değil, bilgi ve tecrübeyle yönetilebilir dedi.
Sofu ve ekip arkadaşları İstanbul’da Cumhur ittifakı Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek için seçim çalışmalarına devam ediyor.


Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2019, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184