Sofu ve İsmailoğlu Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayları Ali Kemal Sofu ve Hamit İsmailoğlu Pazar Esnaflarını ziyaret etti.

Sofu ve İsmailoğlu Pazar Esnafını Ziyaret Etti


Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu ve Hamit İsmailoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkan Vekili Fatih Tazim ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Hendek Pazar esnafını ziyaret etti.

Sofu ve İsmailoğlu pazar esnaflarını ziyareti öncesinde Ak Parti Kadın Kolları Yönetiminin, Yemen’de yardım bekleyen Vatandaşların yanında olabilmek adına kurdukları standları ziyaret etti.
Ak Parti Hendek Kadın Kolları tarafından Pazar yerinde Yemen’e Destek amaçlı kurulan standları ziyaret eden Sofu ve İsmailoğlu, biz Türk Milleti olarak yardım bekleyen, zor şartlar altında hayat mücadelesi veren, savaşın ortasında kalmış yâda türlü nedenler ile evinden, yurdundan olmuş, zorbalık ve zalimlik gören Müslüman kardeşlerimizden desteğimizi esirgemeyen, gönlü zengin yardımsever, duyarlı bir millet olduğumuzu dünyaya gösterdik. Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde, gönülden çalışarak, sırt sırta vererek önce Ülkemiz insanına ve Türkiye’yi umudu olarak gören Müslüman kardeşlerimize çok daha faydalı olabiliriz, olacağız da.
Bu vesile ile Hendek halkımızı ve bizleri hayra vesile ettiğiniz için sizleri canı gönülden tebrik ederim. Allah niyetleri kabul etsin, Milletimizden razı olsun diyerek başarılar diledi.

Sofu ve İsmailoğlu, pazar esnaflarına da ziyaret edere,  hatırlarını sorarak, kısa kısa istişarelerde bulunarak hayırlı kazançlar diledi.

Alışveriş yapan Vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmeyen Sofu ve İsmailoğlu, Yerel seçimlerin yaklaşması sebebi ile Vatandaşlardan Ak Parti adına destek istedi.


Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2018, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184