Sofu Ziyaretlere Devam Ediyor

Hendek Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sofu’dan Muhtarlar Derneği Ve Esnaf Odasına Ziyaret

Sofu Ziyaretlere Devam Ediyor

Geçtiğimiz Günlerde Resmi Başvurusunu gerçekleştirerek Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adaylık sürecine resmiyet kazandıran ilçenin güçlü siyasetçisi Ali Kemal Sofu 2024 yerel seçimlerine hızla yaklaşırken çalışmalarını aralıksız sürdürüyor ilçede destek ziyaretlerini sürdüren Sofu son olarak Hendek Tüm Muhtarlar Derneği ve Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret etti

2024 yerel seçimin ayak sesleri ilçede hızla duyulurken Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu ziyaretlerini hızlandırdı.

Sofu’nun bugün gerçekleştirdiği Muhtarlar Derneği ve Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretlerinde Sofu’ya Hendek Ak Parti Meclis Üyeleri Hamit İsmailoğlu ve Ahmet Der eşlik etti.

Güne hızla başlayan Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Sofu İlk ziyaretini Hendek Tüm Muhtarlar Dernek binasına gerçekleştirdi.Dernek Binasında Başkan Kadir Yağlı ve muhtarlar tarafından oldukça samimi bir şekilde karşılanan sofu tarafına gösterilen ilgiye teşekkür etti.Sofu’nun ziyaretinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Dernek Başkanı Kadir Yağlı Ziyaretlerinden ötürü Sofu’ya teşekkür ett.

Hendek Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Kadir Yağlını konuşmasının ardından söz alan Sofu salonda bulunan Muhtarlara yönelik bir konuşma gerçekleştirdi.

Sözlerineilçemizin hizmetine talip olduğum günden bugüne attığımız her adımda kendimizi geliştiriyor; Hendek için hayallerimizi büyütüyoruz Saha çalışmalarımızda bu gün kıymetli muhtarlarımızla bir araya gelerek süreçle ilgili istişarede bulunduk.İlçemizin tüm dinamikleri ve unsurlarının görüş ve destekleri bizler için önemli ve yol göstericidir.

Muhtarlar Dernek Başkanımız sayın Kadir Yağli 'ya ve tüm Muhtarlarımıza tarafıma gösterdikleri ev sahipliği için teşekkür ediyorum dedi.

Gerçekleşen konuşmanın ardından  Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret ederek Başkan Mehmet Demirel ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında konuşan Hendek Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sofu ilçenin kalkınması ve gelişmesi için esnafımızın ve sanatkârlarımızın görüşlerini önemsiyoruz.

İlçemizin potansiyelini daha da arttırmak adına işbirliği içinde çalışacağımıza inanıyoruz" dedi.Sofunun yaptığı konuşma sonrası Hendek  Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Demirel  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkan aday Adayı Sofu’nun  çıkmış olduğu yolda başarılar diledi gerçekleşen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184