Sofu’dan Teşekkür Ziyaretleri

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu geçen seçim sürecinin ardından aralık vermeden mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, Hendek halkına olan vefasını gösteriyor.

Sofu’dan Teşekkür Ziyaretleri


Dereköy, Kocatöngel, Yeşilyurt, Yeşilvadi, Dikmen, Kadifekale mahallelerine ziyaret gerçekleştiren SOFU Mahallenin seçilen muhtarlarını tebrik ederek, kahvehanede bir araya geldiği vatandaşlarla hasbihalde bulunup sandıkta gösterdikleri irade neticesinde teşekkür etti.

Ali Kemal Sofu ilçede askere gidecek olan geçlerin davetlerine icabet ediyor, ilçenin farklı bölgelerinde zaman zaman esnafla oturup sohbet ediyor. Hendek'in amatör kulüplerinin maçlarını izleyip ve ilçede düzenlenen sosyal etkinliklere katılım sağlamayı ihmal etmiyor. Her fırsatta hemşehrilerinin yanında olarak desteğini hissettiriyor.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi aralıksız sürdürdüğü seçim kampanyasında saha da gece gündüz bir araya geldiği seçmenler ile seçim sonrası da bir araya gelmeye devam eden Sofu "Her seçim sonrası ilçe başkanı olarak teşekkür ziyaretleri yapardık. Bu seçimde Cumhur İttifakı adına şahsım aday olduğu için seçim süreci oylarına talip olduğumuz hemşehrilerimizin kapılarını şimdide teşekkür için çalacağız. Çaldığımız her kapıda güleryüz ve samimiyetle karşılandık. Sıcak muhabbetlerimize bir bardak çay eşlik etti. Bir sofrada oturduk, ekmeğimizi bölüştük.


Büyüklerimizi ziyaret ettik hayır dualarını aldık, küçüklerimizin saf ve temiz gülümsemeleriyle karşılandık.  Bu geçirdiğimiz zaman içerisinde ne kadar çok sevenimizin olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Hendek’e söz verdik diyerek çıktığımız bu yolda sonuçlar ne olursa olsun sözümüzde durmaya devam edeceğiz.


Hendek için durmadan yorulmadan çalışmak yakışır bize. Bu bağlamda mahallerimizde teşekkür ziyaretleri gerçekleştirerek hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. 91 mahallemizin tamamını da ziyaret etmeyi ihmal etmeyeceğiz. Yapmış olduğumuz çalışmalara destek veren, bizlerle tek yürek olan herkese canı gönülden teşekkür ederim. " dedi



Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2019, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184