Sofu’dan Ülkü Ocaklarına Ziyaret

Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve Ekibi ile Ülkü Ocakları Hendek Şubesini ziyaret etti.

Sofu’dan Ülkü Ocaklarına Ziyaret


İttifak üyelerinin bir araya geldiği ziyarette konuşan Sofu, Eğitim sadece okullarda verilmiyor. Bizler için önemli olan ilim sahibi, imanlı ve vatanını seven doktor, hâkim, mühendis, siyaset bilimciler yetiştirebilmektir. Bu duygular ise derneklerde, vakıflarda verilebilir. Bizlerde bu dernek ve vakıflarda bulunduk ve buralara geldik. Aldığımız şuur neticesinde yönetici olmayı seçtik, mücadelesini verdik ve Rabbim nasip etti.

Dolayısıyla derneklerin, vakıfların önemini biliyoruz. Gerek Ülkü Ocakları ile gerek Milli Türk Talebe Birliği ile, gerek Anadolu Gençlik Derneği ile gençlerimize milli ve manevi duyguları yüklemeliyiz. Her vakıf, dernek birer okul olmalı. Bu sebeple de bu tarz sivil toplum kuruluşlarımızın imkân ve kabiliyetlerini artırmak adına, gençlerimiz için, Hendek için imkânlarımızı seferber edeceğiz dedi.
Bizler Dava İnsanıyız

Türkiye’nin bir beka sorunu ile karşı karşıya olduğunu ve ittifakın gerekliliklerini belirten Sofu, Türkiye’de ittifak var, bizlerde davasına inanan ve davasını anlayan şahsiyetler olarak, liderlerimizin temsilcileri olarak burada bu ittifakı temsil ediyoruz.  Dava insanı olmak, menfi menfaatler uğruna davadan vazgeçmemeyi gerektirir.

Dava insanı olmak, davanın liderine sadakatle itaat etmeyi gerektirir. Bizler faniyiz doğar, yaşar ve ölürüz, fakat davalarımız kıyamete kadar yaşatılacaktır. Bu ittifakın ve biz temsilcilerinin tek gayesi, tek ülküsü, davası; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ilelebet payidar kılmaktır, Devlet-i ebed müddettir! 2017 referandumda, genel seçimlerde ve 31 Mart yerel seçimlerinde başlatılan ve devam eden bu ittifakı zafere taşımakta boynumuzun borcudur İfadelerini kullandı.

Erbakan ve Türkeş örneği

Zamanında benzer ittifakların rahmetli Necmettin Erbakan hocamız ile rahmetli Alparslan Türkeş arasında yapıldığını da biliyoruz fakat bugün durum farklı. Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile iyi, yakın ilişkiler kuran, bizlere karşı dostane yaklaşımları bulunan devletler ve liderleri sözde demokratik özünde ise sömürücü zihniyete sahip aktörler tarafından cezalandırılmak isteniyor. En yakın örneği Venezuela’da Maduro, Mısır’da Mursi’dir. Suudi Arabistan öncülüğünde Katar’a uygulanan ambargodur.  Gezi, 15 Temmuz hain kalkışması ve ekonomik manipülasyonlar ile bize, ülkemize yapamadıklarını yakın ilişkiler kurduğumuz devletlere, dostlarımıza yapmak istiyorlar.
Dünya’ya meydan okuyan Lider Erdoğan

Türkiye’nin küresel güçler tarafından bir tehdit olarak algılandığını ifade eden Sofu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti şu an dünyanın küresel güçleri, sömürgeci tutumunu devam ettirmek isteyen aktörleri tarafından tehdit olarak algılanıyor. Bunun en temel sebebi ise sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Kimsenin ifade edemediği, dile getirmekten çekindiği bir ortamda kendisinin ‘Dünya beşten büyüktür’ söylemi, dünyaya adeta meydan okuması bu tehdit algısının temel nedenlerinden biridir. Gezi, 15 Temmuz hain kalkışması ve liderimize yönelik medyaya yansıyan yansımayan yüzlerce suikast girişimi bu algının nereye geldiğini göstermektedir dedi.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK)’nin yetersizliğinin ve dünyaya yön vermek adına adil bir yönetim olmadığının da altını çizen Sofu, II. Dünya Savaşı’nın galip beş devleti, bugün dünya yönetiminde söz sahibi olduğunu iddia ediyor. Dünya kan gölüne çevrilmişken, kendi politik çıkarları ile çatışma bölgelerinde ki sivil halkların yaşam güvenliği ortadan kaldırılıyor. Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi küresel dünyanın yaşamış olduğu sorunların çözümü olamamaktadır, yetersizdir ve dünya için adil değildir diyen Sofu, Türkiye’nin komşu coğrafyalar için umut olduğunun da belirtti.

Bizler sadece kendi halkımıza, insanımıza hitap etmiyoruz. Liderimizin izinde, nerede bir mazlum varsa yanında, nerede zalim varsa dimdik karşısında duruyoruz. Kafkaslarda ki savaşlarda, Balkanlarda ki savaşlarda kapılarımızı mazlum kardeşlerimize nasıl açtıysak, bugün de Ortadoğu’da ki kardeşlerimize açıyoruz. Çünkü biliyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti ekmeğini paylaştıkça büyüyecektir. Ne diyor âlemlerin sevgilisi ‘ Komşusu açken tok yatan bizden değildir.’ diyor. İşte bu bizim genlerimizde var. Onlar her ne kadar kapılarımızı kapatmamızı, onlar her ne kadar kendi dertlerimiz ile boğuşmamızı istese de bizler mazlumun yanında olmayı, zalimin de karşısında dik durmayı evelallah sürdüreceğiz dedi.

Artık Büyük Bir Aileyiz

Ak Parti Hendek teşkilatının büyük bir yapıya sahip olduğunu, MHP ile daha da büyüdüğünü ve bir aile olduğunu belirten Sofu, Ak Parti büyük bir Aile. MHP ile daha da büyüdük. Bir aile olduk. Bu aile bağlarını Hendek’e hizmet olarak dönüştürmeliyiz. Hendek’e sahip çıkmak zorundayız. Hendek’e hizmet etmek zorundayız. Bunu birlikte başaracağız ifadelerini kullandı.





Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184