Sofu’dan Vekillere Ziyaret

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Salih Köstereli, Fatih Tazim ve Hamit İsmailoğlu ile birlikte Ankara’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Sofu’dan Vekillere Ziyaret


Sofu, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte öncelikli olarak Ak Parti Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ile makamında görüşerek Seçim İşleri Başkanlığı görevinin hayırlı olması temennisinde bulunup, Hendek’in gündeminde olan konuları değerlendirdi.
Daha sonra beraberindekiler ile birlikte Sakarya Milletvekilleri Recep Uncuoğlu ve MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül ile ayrı ayrı görüşmeler yaparak ilçemiz hakkında istişarelerde bulunan Sofu, her geçen gün gelişen ilçemizin güncel meselelerini haftalık toplantılarımızda yönetim kurulu üyelerimizle değerlendiriyoruz. Son toplantımızda gündem meselelerini değerlendirirken Ankara ziyareti yapma kararı aldık.
Ziyaretlerimizin 2 amacı vardı. Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanımız olan Sayın Ali İhsan Yavuz’a makamında hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve İlçemizdeki güncel sorunları vekillerimize aktarmaktı. Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz, 24 Haziran Seçimlerinde SKM Başkanlığı yaparak başarılı bir çalışma yürütmüş ve Sakarya Ak Parti ailesi olarak bizleri gururlandırmıştır.
Seçimlerin akabinde Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevi ile çalışma azmi ve bu davaya olan sevdasıyla güzel çalışmalar yapacağına, tüm Sakarya teşkilat mensuplarına örnek, başarılı bir performans sergileyeceğine inancımız tamdır.

Meclis’imizin 27. Dönem 2. Yasama yılı 1 Ekim Pazartesi günü başladı. Dolayısıyla Yeni yasama yılının 2. Döneminin ülkemize ve Milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tüm Milletvekillerimize de çalışmalarında muvaffakiyetler dilerim dedi.


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184