Sofu’dan Yakın Markaj

2024 Yerel seçimleri hızla yaklaşırken, ilçenin güçlü İsimlerin’den Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu durmak bilmiyor. Deyim yerindeyse Sofu’nun hızına yetişilemiyor.

Sofu’dan Yakın Markaj

Bir yandan İlçede yaptığı ziyaretleri gün aşırı sürerken Ankarayı'da ihmal etmiyor. Sofu yaklaşan yerel seçimler öncesi adeta hem seçmene hem Ankaraya yakın markaj uyguluyor.

Yaklaşan Seçimler öncesi İlçede siyasilerin çalışmalarının hız kazandığı son günlerde neredeyse kafanızı çevirdiğiniz her yerde rastladığınız Hendek Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu Ankara ziyaretlerine hızla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Hendek Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Cemil İşnel İle birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisine(TBMM) Bir ziyaret gerçekleştiren Sofu Sakarya Milletvekilleri ile bir araya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyareti sırasında AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyon Üyesi, Sakarya Milletvekili Ali İnci, MHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Sayın Muhammed Levent Bülbül, Sakarya Milletvekili, TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi, Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Lütfi Bayraktar Sakarya Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Sayın Ertuğrul Kocacık, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi, Sakarya Milletvekili Murat Kaya’yı makamlarında ayrı ayrı ziyaret ederek bir araya geldi.

Sofu ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada; Ankara Ziyaretimizde Sakarya Milletvekillerimiz ile bir araya gelme fırsatı yakaladık. Her birisinin aldığı çok önemli görevleri var. Aldıkları bu görevlerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ziyaretlerimizde bizlere gösterdikleri Nezaket ve Misafirperverlikleri için sayın vekillerimize teşekkür ediyor, Türkiye yüzyılı yolunda çıkmış oldukları bu meşakkatli yolda kendilerine başarılar diliyorum. Dedi

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2023, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184