SON SÖZ ANKARA'NIN

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, ilçe kongrelerindeki aday belirleme sürecinde farklı seslerin çıkmasını doğal karşıladı ve "Bütün bu meseleleri partimiz kendi dinamikleri içerisinde, parti disiplinine uygun şekilde çözer” dedi.

SON SÖZ ANKARA'NIN



Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın 950 ilçe’de bu süreci yürüttüğünü ifade eden Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu,” Sakarya’da bununla ilgili çalışmalar yapıldı, Koordinatör Milletvekilimiz bütün ilçelerde ana kademe yöneticileri meclis üyeleri, belediye başkanlarıyla görüştü. Teşkilat Başkan yardımcımız ilçe başkanlarımız ile tek tek görüştü. Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın görüşleri Teşkilat Başkanımız Süleyman Soylu tarafından alındı. Tüm Türkiye de olduğu gibi Sakarya da da böyle bir çalışma yürütüldü” dedi.

FARKLI SESLER OLABİLİR

Süreçte elbette farklı seslerin farklı niyetlerin ve memnuniyetsizliklerin olabileceğini dile getiren Uncuoğlu, “ Bütün bu meseleleri AK Parti kendi Teşkilat dinamikleri içerisinde, kendi istişare mekanizmaları içerisinde, parti disiplinine uygun şekilde çözer.  Bunları Sakarya olarak ilk defa yaşamıyoruz. Bizler sağduyulu bir şekilde partimizin yetkili kurullarının verdiği talimatlar ve usuller çerçevesinde parti disiplinimize uyarak bu süreçleri en sağlıklı şekilde yürütürüz”

PARTİ MENFAATİ

Bunların hepsi bir süreçtir bu süreçleri en ez sıkıntı ve partimizin menfaati ile sonuçlanacak şekilde bu hayırlı niyeti sonuçlandırırız diyen Başkan Uncuoğlu,  “Bu niyet hayırlı işler yapacak arkadaşlarımızı göreve getirmektir. Biz bu niyetin dışına çıkıp zarar ve sıkıntı verecek kardeşlik hukukunu bozacak durumlara girmeyiz. Kimse hal ve hareketleri aşarak maksadının dışına çıkmaz. Bu bir süreç yönetimidir. Bu süreci de tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da hayırlı bir şekilde bayram havası içerisinde icra etmenin çabasında olacağız”

GENEL MERKEZİN DEDİĞİ OLUR

Hendek İlçe Başkan adayı olarak Ali Kemal Sofu'yu açıklamasına Belediye Başkanı Ali İnci tepki göstermişti. Buna da değinen Ak Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Belediye Başkanımız kendisi bir tercih bir görüş ortaya koymuş olabilir. Orada bu görüşü değerlendirerek karara bağlayacak olan Teşkilat Başkanlığımızdır. Teşkilat Başkanlığımızın vereceği karar ve talimatla doğrultusunda kongre süreçleri icra ediliyor. Sakaryamız’da da bu şekilde icra edilecek” diye konuştu.  

Kaynak:Bizim Sakarya

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 00:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184