SORUN ÇIKARAN DEĞIL, ÇÖZÜM ÜRETEN OLACAĞIZ

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Kargalı Hanbaba Mahallesinde SİM açılışı gerçekleştirdi. Köprübaşı mahallesinde de vatandaşlarla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

SORUN ÇIKARAN DEĞIL, ÇÖZÜM ÜRETEN OLACAĞIZ


Hendek’te her geçen gün halkın sevgisini kazanan Babaoğlu dur durak demeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlardan yoğun ilgi

MHP İlçe Teşkilatının Kargalı Hanbaba Mahallesinde açılışını gerçekleştirdiği Seçim irtibat merkezi açılışında vatandaşlar, Babaoğlu ve ekibini coşku ile karşıladılar. Kargalı Hanbaba SİM açılışı sonrası Köprübaşı mahallesinde vatandaşlar ile toplantıda bir araya geldi. Ev toplantısı olarak düzenlenen program vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle Yonca Alabalık tesislerinde gerçekleşti.

Yetimlerin hakkını arayacağız

Her gitti yerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Babaoğlu “Yapacağımız projeler vatandaşlarımızın tamamına hitap edecek. Çocuklarımız, Gençlerimiz ve yaşlılarımızın kullanımı için buralara sosyal tesisler yapacağız. Bugüne kadar vatandaşımızın hakkını yiyenlerden hesabını soracak ve yetim hakkını arayacağız” dedi.

Babaoğlu “Biz diyoruz ki; imar sorunları ve ruhsatsız binalarla ilgili buralardaki sorunları Belediye olarak çözüme kavuşturarak sizlerin sırtındaki yükü alacağız ve  sorunları halledeceğiz. Büyükşehir yasasından önce devletimiz Köylü vatandaşımıza ne hak vermişse onu kullanmış. Devlette devamlılık esastır. Bizlerde bu kayıbı kapatarak sizlerin hakkını teslim edeceğiz. Mevcut binalar için hiçbir ücret talep etmeden ruhsatlandıracağız. Hendeğin bir diğer kanayan yarası olan 18.madde uygulaması ilçemizde çok can yaktı. Bizde diyoruz, yollar açılsın, Hendek gelişsin, büyüsün. Ama şunu demiyoruz. Vatandaşın yerine başka vatandaşı hissedar ederek yapma. Kimsenin canını yakma. Bu tür yanlış uygulamalar yapılarak vatandaşlarımız birbirine düşürülüyor. Daha sonra vatandaşımızın yerini tekrar kendine para ile satıyorlar. Biz bunu yapmayacağız.

Altyapı , Doğalgaz, Kavşak ve Alt geçit

Adaletli ve hakkaniyet çerçevesi içerisinde hizmet edeceklerini ifade eden Babaoğlu “ Buraları geliştireceğiz. Alt yapılarınızı yollarınızı yapacağız. İlçe merkezimizde ne yapılıyorsa buraya da onu yapacağız.Doğalgazı da getireceğiz.Burada olması gereken kavşağı birilerini memnun etmek için daha farklı yerlere yapmak yerine köyümüzün girişi olan burada yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Biz göreve geldiğimizde burada alt yapısı, kavşağı ve alt geçidi tamamlanmış göreceksiniz. İlçemizde vatandaşlarımızın tamamının faydalanabileceği projelerimizi hayata geçireceğiz.

Hesap soracağız

Babaoğlu göreve geldikleri gün Belediye’de yapılan her şeyin hesabını soracaklarını ifade ederek yetimin hakkını arayacağız.

 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

HENDEK İLÇE TEŞKİLATI

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2014, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184