SÜLEYMAN AKTAŞ AKP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Hendek’li tanınmış simalardan Emekli Müftü Dr.Süleyman Aktaş İstanbul 1.Bölgeden Milletvekili Aday Adayı oldu. Aktaş’ın diğer tercihi Sakarya.

SÜLEYMAN AKTAŞ AKP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU


Emekli Müftü Dr. Süleyman Aktaş 2015 genel seçimlerinde AKP’nin gücüne güç katmak, yoluna aydın kimliğiyle ışık tutmak için İstanbul 1. Bölge milletvekili aday adayı oldu. İstanbul 1.Bölgeden Milletvekili Aday Adayı olan Emekli Müftü Süleyman Aktaş’ın diğer tercihi Sakarya oldu.

 

Hendeğin yetiştirdiği değerlerden olan Emekli Müftü Süleyman Aktaş Kimdir ?

1954 Sakarya Hendek doğumlu olan Emekli Müftü Dr. Süleyman Aktaş, lise mezuniyetine kadar Hendek’te ikamet etmiş bu sure zarfında Allah'ın kelamını hıfzetmiştir. Daha sonra yüksek öğrenimine devam etmek üzere İstanbul'a yerleşti. Marmara Üniversitesi ilahiyat fakültesi mezunu olan Aktaş, evli ve 4 çocuk babası.

İleri derecede Arapça ve yeteri kadar İngilizce bilen Aktaş'ın farklı kaynaklarda bir çok makalesi ve çeşitli kanalların arşivlerini süsleyen tv programları yer almaktadır. Bunun yani sıra spor yapmayı çok seven Aktaş'ın resmi spor müsabakalarından almış olduğu bir çok madalyası vardır.

Yüksek öğreniminden sonra Haseki Eğitim Merkezi'ni de tamamlayarak çok sevdiği ve hayatı boyunca aşkla icra ettiği mesleği olan Müftülük unvanını almaya hak kazanmıştır.

İlk olarak Sakarya\ Taraklı ilçe müftülüğü görevine başlamıştır. Daha sonra Sapanca, Kartal, Adalar, Pendik ilçelerinde uzun yıllar görevini hakkıyla yerine getirmiş ve her görev yerinde adından gururla söz edilmiştir. Ardından Nevşehir ve Gümüşhane il müftülüklerinde emek sarf eden Aktaş 2014 yılında emekli olmuştur.

Bu sure içinde yüksek lisans ve doktorasını da bitiren Aktaş'ın akademik kariyerine de oldukça önem verdiği görülmektedir.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Süleyman Aktaş’ın kızı Havva Mine Akyüz yaptığı değerlendirmede “ Bunca yıl vatanına, milletine aşkla hizmet, emekli olduktan sonra hizmetlerine devam etmek isteyen, bu ülkenin geleceğine yon vermek için milletin sesinin en gür çıktığı yerde milleti temsil etmek ve toplum sorunlarına aklı, bilgisi, tecrübesiyle çözümler üretebilmek için, imanını ve inancını kendine pusula etmiş, HAKK yolundan ayrılmadan hayatının her döneminde faydalı işler yapmak için çaba göstermiş biri olarak; milletin iradesinin ortak bir paydada buluşmasının son derece önemli olduğu bu donemde milletin vekilliğine gönüllü olan Babama güvenimiz sonsuzdur. Hitabeti güçlü ve zekası keskin vekillere bu milletin ihtiyacı vardır ve Dr. Süleyman Aktaş bu iş için biçilmiş kaftandır. Allah çıkmış olduğu bu yolda yar ve yardımcısı olsun inşallah diyerek babasına destek verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 23:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ ÖZCAN
ALİ ÖZCAN - 9 yıl Önce

birakin veki̇lli̇ği̇ bakanlik yapacak i̇nsandir sayin hocamiz.allah yardimcisi olsun..

ertugrul kataguzel
ertugrul kataguzel - 9 yıl Önce

Hayirli olsun

Mehmet Delisever
Mehmet Delisever - 9 yıl Önce

bu müftüyü tanırım. bir cacık olmaz. nevşehirde ne yaptığını cemaatten sorun.

muhittin uluçay
muhittin uluçay - 8 yıl Önce

O bir gizli elmastır kıymetini bilene

Hasan Hüseyin
Hasan Hüseyin - 6 yıl Önce

personele yaptığı zulümlerle tanınan zat. başkaca bir vasfı da yok zaten.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184