TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Hendek Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı Hendek Gençlik Merkezi toplantı salonunda Belediye başkanı Ali İnci başkanlığında gerçekleşti.

TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI


Belediye Meclis toplantısı dört gündem maddesinin yanı sıra 3 madde gündeme oy birliği ile ilave edildi.

Belediye Meclis Başkanı Ali İnci’nin ramazan Ayı’nın hayırlı olması temennilerinin ardından gündem maddelerine geçildi. Belediye Meclisinin gündeminde yer alan 7 madde oy birliği ile geçti.

İmar Komisyonu’nun yaptığı İmar tadilatı ile ilgili yapılan itirazların değerlendirmesinin ardından 521 talep ’in 150’si İmar Komisyonundan geldiği gibi Meclis Üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısı son gündem maddelerinden olan Asfalt için alınan 2,5 Milyonluk borçlanma yetkisinin 4 milyon TL’ye çıkartılması da oy birliği ile geçti.

Haziran Ay’ı meclis toplantısında MHP Grubunun verdiği Çamlıca Yolu ile ilgili gündem maddesinin reddedilmesinin ardından Başkan İnci Temmuz ayı toplantısında red cevabı vermelerine açıklık getirdi.

Başkan İnci, MHP Grubunun verdiği önergenin zaten daha önce ihale edildiğini söyleyerek Çamlıca yolu ile ilgili hazırlanan projeyi slayt sunum ile birlikte anlatarak bilgiler verdi. Çok yakında tüm Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile bu bölgede hazırlanan projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Meclis toplantısında MHP Grubu Sözcüsü Hüdaverdi Bahadır gündem dışı söz alarak, Biz MHP grubu olarak ilçemizin menfaatine şartlar ne olursa olsun katkı yapacağız ve buna kararlıyız. Meclisi engellemek gibi bir niyetimiz yoktur. Doğru düşünceleri şeffaf olan ve halkımızın yararına olan kararlarda hem fikiriz.

Muhtarlar toplantısında basına yansıyan sel felaketinde açıkladığınız gibi Hendeğimizin 7 trilyon bir zararı olduğunu beyan ettiniz. Bu zararların çiftçinin ne kadar, kamunun ne kadardır dedi.

Başkan İnci  ilçede sel felaketi sonrası tespitler yapıldığını ifade ederek, Tarım arazilerimizde sular altında kaldı ve çiftçilerimizin de zararı büyük. Sel felaketinde Asfalt yollarında büyük zarar gördüğünü söyleyen Başkan İnci bilgiler verdi.

Başkan İnci’nin Ramazan Ayı’nın hayırlar getirmesi temennilerinin sonrasında Ağustos Ayı’nda tatil olacağını ve Eylül Ayı meclis toplantısında görüşme dileklerini ileterek toplantıyı sona erdirdi.


Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2014, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184