TOÇOĞLU HENDEK’TE

Köy Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri Hendek Gençlik Merkezinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

TOÇOĞLU HENDEK’TE


Programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek Kadın Kolları, Ak Parti Hendek Gençlik Kolları, Köy ve Mahalle Muhtarları ve çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisi katıldı.

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu açılış konuşmasında, Bizim tek bir hedefimiz, tek bir amacımız var. Türkiye’de istikrar ortamının devam etmesi, Başbakanımızın gücüne güç katmak birinci ve öncelikli hedefimiz. Başbakanımızı bu süreçte çok daha güçlü kılmak bunun için de en yüksek oyu almak gerekiyor.

İkinci bir konu, bugün İlçe Seçim Koordinasyon merkezimizin açılışını yapacağız. Açılışımıza hepinizi aileleriniz ile birlikte, üyelerimizle birlikte hepinizi davet ediyoruz dedi.

Hendek Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ali İnci konuşmasında, Sivil toplum kuruluşlarımızın seçimleri devam ediyor. Zaman zaman dernek başkanlarımızın seçimleri yapılıyor. Belediye Meclis üyelerinin ve Belediye Başkan Adaylarının seçimleri de yapılacak.

Hendek’i İnci gibi istiyorum

Hendek’te sizlerle birlikte 15 yıl birlikte çalıştık. Gelen hiçbir talebi boş çevirmedik, elimizden geleni asla geri bırakan bir Belediye Başkanlığı asla yapmadık. Başbakanımızın ifade ettiği bir sözü söyleyeceğim, Ali soyadın gibi Hendek’i İnci istiyorum dedi.

Başbakanımızın bu isteği için, hem Büyükşehir Belediye Başkanlığımızdan, hem Belediye Meclis üyelerimizden hem de Belediye Başkanlığından Hendek’i Türkiye’nin en çok oy alan, oy veren ilçesi yapmayı sizden talep ediyorum.

Aile içerisinde kırgınlıklar olur

Büyükşehir Belediye Başkanımız burada. Aile içerisinde zaman zaman ufak tefek kırgınlıklar olur ama Başkanımız benim İmam Hatip’ten büyüğümdür, benim ağabeyimdir. Zaman zaman abi kardeş arasında, bazen iki kardeş arasında sıkıntılar meydana gelebilir. Ama biz yine abi kardeşiz, kırgınlığımız dargınlığımız yoktur.

Sonucu belli olan bir seçim

İnci, kim ne derse desin. Bazıları farklı düşünebilir. Millet bedavaya oy vermiyor, Hendek’in tarihine bakmak lazım. Geldiğimiz süreden beri yaptığımız çalışmalarla alnımız açık. Yapılan hizmetlere baktığınızda bu hizmetleri yapmak kolay değil, Bayraktepe, Uludere, Yolar, Doğalgaz çalışmaları ve diğerleri, bunları göz ardı etmiyor halk. Çünkü Hendek modern bir şehir oldu.

KGB’de bu kadar bilgi yok

Hakos projesine baktığınız zaman, bir sohbet sırasında Komrad Belediye Başkanı KGB’de bu kadar bilgi yok dedi. Yani Rus istihbaratında. Hendek Belediyesinin kurmuş olduğu bu bilgi sistemi ile örneğin, ne kadar engelli var, bu engellilerin ne kadarı görme engelli, ne kadarı işitme engelli ve ne kadar yürüme engelli hepsi var. Tüm iletişim bilgileri, yaş grupları, kan grupları ve evlerinin fotoğraflarına kadar var.

Son olarak Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konuşmasında, özellikle Muhtar kardeşlerimiz, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Esnaf Temsilcilerimiz son dönemde yaptığımız çalışmalara çok yakinen şahitler. Özellikle Muhtarlarımız Köylerinde ve mahallelerinde birer hizmet elçileri olarak çalıştılar.

Birbirimizi artık çok yakından tanıyoruz. Hizmet konusunda herhangi bir sıkıntı yok. Sakarya’nın tamamı artık Büyükşehir, bundan sonra Özel İdare yok. Özel İdare’nin hizmetlerini artık Büyükşehir olarak biz götüreceğiz.

3 yıldır Özel İdare ile birlikte çok yakın iş birliği içerisinde Büyükşehir’e yeni katılacak olan Mahalle ve Köylerle ilgili önemli hizmetler gerçekleştirdik. Bundan sonra da inşallah Büyükşehir olarak hizmetlerimizi devam ettirmeye gayret edeceğiz.

Yapılanların hepsi senaryo

Bizim ifade etmeye çalıştığımız başka bir şey var. 17 Aralık süresinden sonra Türkiye başka bir mecraya sokulmak istendi. 11 yıldır Ülke ’de hiç sözü edilmeyen bir yolsuzluk meselesi ortaya atılarak Partimiz ve Başbakanımız yıpratılmaya çalışılıyor.

Biz hizmetlerimizi yapmaya devam ederiz ama bizim hiç yapmadığımız, bize çok uzak olan suçlamalarla bize saldırmalarına hepimizin dikkat etmeleri lazım. Yapılanların hepsi bir senaryo.

Bu seçim ne Ali İnci’nin seçilmesi ne de Zeki Toçoğlu’nun seçilmesi. Bu seçim artık Ülkemizin geleceği, kadınlarımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği ile ilgili bir seçin haline geldi. O yüzden sizlerden biraz daha gayret bekliyoruz diyerek sözlerini sonlandırdı

Proğram bitiminde Zeki Toçoğlu Ali İnci ve Akp Hendek ilçe başkanı A.Kemal Sofu ile Birlikte Esnaf ziyaretinde bulundular.


Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184