Türk Milleti Onu Asla Unutmayacak

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisinin Kurucu Genel Başkanı merhum Başbuğ Alparslan Türkeş Bey’in vefatının 23’üncü yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Türk Milleti Onu  Asla Unutmayacak


Milliyetçi Ülkücü Hareket

Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; Milliyetçi-Ülkücü hareketin ve MHP'nin kurucu lideri, milletimizin yetiştirdiği büyük devlet adamı Başbuğ Alparslan Türkeş bey, ömrünü aziz milletine adayarak, Türk Dünyasının birlik ve beraberliği için mücadele etmiştir. Üstün değerleriyle Türk milletinin gönlünde aziz hatıralar bırakan Merhum Başbuğ, tarihi bir şahsiyet olarak ilelebet hafızalarda yerini koruyacaktır. 

 Türk Dünyasının Bilge Lideri

Büyük Devlet adamı Başbuğ Türkeş Bey, tavrını vatanından ve milletinden yana koyarak inandığı davasından taviz vermeden yoluna devam etmiştir. Hiçbir zulüm, hiçbir baskı onu bu yoldan çevirmemiştir. Yürekten inandığı ve gönülden bağlandığı Türklük sevgisi uğruna, her türlü meşakkati göze alarak, Türk-İslam medeniyetinin yılmaz savunuculuğuyla Türk Tarihinde sönmeyecek bir kıvılcım yakmıştır. O’nun büyük emekler ve mücadelelerle kurduğu Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi olmaktan şeref ve gurur duyuyoruz.

 İki Büyük Eseri

Başbuğ’un iki büyük eseri olan Milliyetçi Hareket Partisi ile geleceği emanet ettiği Ülkücü Türk Gençliği milli ve tarihi sorumluluğuyla dimdik ayaktadır. Başbuğumuzun bıraktığı kutsal emanet ehil, liyakatli ve emin ellerdedir. Başbuğumuzun işaret ettiği istikamette Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde; teşkilatlarımız ve davanın neferleri olarak ülkümüzü yaşatıp, geleceğe taşıyacağız. Son nefesimize kadar ilkelerimizden ve ülkümüzden taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Başbuğumuzun ülküsü ve fikirleri bizlere her zaman ışık olacaktır.

 Rahat Uyu Başbuğum

“Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin ve yere düşürmeyin” diyen Başbuğ Alparslan Türkeş Bey başta olmak üzere ebediyete intikal eden Türk-İslam Dünyasının neferlerini saygıyla ve rahmetle yad ediyorum. Rahat uyu Başbuğum.Ruhun şad, mekanın cennet olsun! Türk milleti seni asla unutmayacaktır. Türk milleti, emanetine dünya durdukça sahip çıkacaktır. Ölürse Ten Ölür Başbuğlar Ölmez

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2020, 08:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184