Ülkücüler Kınık ve Öztürk’le Coştu

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen “Milliyetçi Türkiye’den Turan’a, Dilde, Fikir de, İşte Birlik” Gecesinde Ülkücüler Ali Kınık ve İlyas Öztür’ün türküleri ile coştu.

Ülkücüler Kınık ve Öztürk’le Coştu

Hendek yeni kapalı spor salonunda düzenlenen “Milliyetçi Türkiye’den Turan’a, Dilde, Fikir de, İşte Birlik” Gecesine MHP Grup Başkanvekili M. Levent Bülbül, MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, İl yönetimi, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri ve çok sayıda Ülkücü katıldı.

MHP Grup Başkanvekili M. Levent Bülbül, MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem ve beraberindeki heyet salonda coşkuyla karşılandı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu gençlerle birlikte Ali Kınık’ın türküleri ile oyun oynayarak coştu.

Programın açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz “Emperyalizmin Ülkü Ocaklarımız üzerine oynadığı oyunlar bizleri asla yıldıramayacaktır. Ülkü Ocakları bölücü şer odaklarına kulaklarını tıkayıp ashabı keyf uykusuna yatanların değil, dimdik ayakta durup ilayi kelimetullah ve rızai ilahiye can verenlerin kutlu yuvasıdır.

Ülkü Ocakları, Düzenlemiş Olduğu Bu Gecede Birleştirici Vasfını Bir Kez Daha Ortaya Koymuş olup, Ülkü Ocakları Yalnızca Bulunduğu Bölgenin Değil, Bütün Vatanın Hatta Tuna’dan Altaylara, Adriyatik’ten Çine Ve Hatta Üzerinde Güneş Batmayan Allah Davası Mensubu Tüm Türk İslam Ülkücülerinin Buluştuğu Aynı Duygu Ve Düşünceler İle Kalplerinin Bir Çarptığı Kutlu Bir Dergâhtır.

Bizler Ülkü Ocakları Olarak Cennet Mekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in Açtığı Yolda, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin Gösterdiği Hedefe, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Yol başçımız Ahmet Yiğit Yıldırımın Himayelerinde, Ülkü Ocaklarımızın gerçek misyon ve vizyonu çerçevesinde halka hizmet hakka hizmettir anlayışı ile genç nesillerimizi fikren, ilmen ve manen donatarak, geleceğin büyük Türkiye’sine hazırlıyoruz.

Her biri birbirinden değerli ve türk devletinin geleceğinin teminatı olan evlatlarımızı Allah’ın bizlere bir emaneti olarak görüyor ve onların yerinin ilayi kelimetullah çizgisinde dünyaya yön veren sancak beyleri kalitesinde yetişmeleri için ilim irfan ocağı olduğuna inanıyor ve bunu uyguluyoruz. Bu zorlu ve bir o kadar da meşakkatli süreçte en büyük ihtiyacımız sizlerin duaları ve destekleridir. Bu gece burada bir olmanın iri olmanın diri olmanın vücut bulmuş halini tüm dünyaya gösteren herkese teşekkür eder saygılarımı sunuyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Ülkü Ocakları Sakarya İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu’da yaptığı konuşmasında “Ülkü Ocakları Türk gençlinin gelecek bin yıllara sözü milletinin istikbaline dair beyanıdır.

Ülkü ocakları Sakarya il başkanlığı olarak bu şuurla çalışmalarımız aralıksız olarak sürmektedir.

Pandemi öncesinde Sakarya'yı nakış nakış işlemiş Türk gençliğine her alanda hizmet etmiş bulunmaktayız. Pandemi sürecinde ise Türk gençliğine dijital platformdan ulaşarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük.

Pandemi süresince özellikle yüz yüze eğitime ara verilmesi münasebeti ile Ülkü ocakları genel merkezimiz tarafından hazırlanan ‘bilgi ocakta’ platformunu Türk milletinin hizmetine sunduk. Bilgi ocakta platformu sayesinde gençlerimiz bilgilerini taze tutarak ösym – kpss – ales- tus gibi sınavlara hazırlıklarını sürdürdüler.

Çevrimiçi yapılan lgs ve tyt ve ayt’ye hazırlık sınavları ile kendilerini geliştirdiler. Tamamen yerli ve milli olarak yapay zeka teknolojisi kullanılarak geliştirilen anlayarak hızlı okuma yazılımı ‘odak 2023’’ü Türk gençliğinin hizmetine sunduk. Minik kardeşlerimizin şahside abidelerimizi daha iyi tanımaları için Türk büyükleri okuma serisi 1 ve 2'yi armağan ettik. Yine ülkü ocakları genel merkezimiz tarafından ele alınan dünyada muhtemelen beklenen gıda krizine çözüm olarak permakültür sürdürülebilir tarım projemizi hayata geçirdik ve permakültür tarım kurslarımız aralıksız devam etmektedir. Büyük bir heyecanla buraya gelen misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Türkülerle Coştular

Konuşmaların ardından sahne alan İlyas Öztürk ve Ali Kınık, türküleriyle salonu coşturdu.

Gecenin finali ise Ali Kınık tarafından okunan İzmir Marşı oldu. Ülkücüler hep bir ağızdan marşa eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184