Uludere’de Çalışmalar Başlayacak

Hendek Uludere Çayı üzerinde yapılan incelemeler sonrası çalışmaların başlayacağı belirtildi.

Uludere’de Çalışmalar Başlayacak

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Sakarya DSİ Müdürü Abdurrahman Cebeci ve ekibi ile Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal Hendek Köprübaşı Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Müjde, çalışmalar başlıyor

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, bu yıl İlçemizde yaşanan sel felaketlerinde görüldü ki, Hendek Uludere Rekreasyon projesi sayesinde ilçemiz merkezinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Müjdesini vermek isteriz ki, projeye kaldığımız yerden devam ediyoruz ve Köprübaşı Mahallemizde Uludere üzerine araç trafiği için köprü yapıyoruz. Köprünün inşaasına ise bu yıl bitmeden Aralık ayının sonunda kazma vurularak başlanacaktır.

Çağlayan’a kafa devam edecek

Proje kapsamında köprüden Uludere kaynağına doğdu duvar ve su taraçaları yapılacak ayrıca Çağlayan Mahallemize doğru proje kaldığı yerden devam ettirilerek derenin ıslahı sağlanacaktır.

Konuşmasının sonunda proje Hendekli hemşehrimize hayırlı olsun diye konuşan Baykal, İlçemize değer katmak ve daha güzel, daha yaşanabilir bir kent olması için çalışmaya devam edeceğiz ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184