UNCUOĞLU'NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu'nun yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

UNCUOĞLU'NDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Ak Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu'nun yeni yönetimiyle tanışmak için Hendek'e geldi. Uncuoğlu yeni yönetim ile tek tek tanışarak tebrik etti.

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen toplantıya, İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Demirci, Lütfi Kara, Mehmet Yılmaz, Süleyman Özmen, Ali İhsan Güneş, Bilal Kurkiş, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeci, Ak Parti Hendek İlçe Yönetimi asil ve yedekler, Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve Hendek Gençlik Kolları Başkanı Bilal Deniz katıldı.
Ak Parti de siyaset yapmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Uncuoğlu, Partimizin temelinde büyük bir manevi güç var. Bu dava kişi davası değil millet davası. Hep birlikte girdiğimiz bu yeni dönemde bu dava Bayrağını daha yükseklere taşımak tek hedefimiz. Bu zorlu ve kutlu yolculukta hepinize başarılar dilerim dedi.
Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, yenilenen güçlü kadromuz ile sandık ve mahalle teşkilatlanmalarını tamamlayarak hızlı bir şekilde seçime yönelik bütün hazırlıklarımızı tamamlamış olacağız dedi. Ali Kemal Sofu yeni yönetimdeki görev dağılımını açıklayarak çalışma arkadaşlarına görevlerinde başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 11:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184