Vatandaş Zamlı Faturalara İsyanda

Saadet Partisi Hendek ilçe başkanlığı Ocak ayı ilçe divan toplantısını yaptı.

Vatandaş Zamlı Faturalara İsyanda

Hendek İlçe Başkanı Şahmettin Demir, Ocak ayı ilçe divan toplantısında partililere hitaben bir aylık çalışmaları anlattı. İl Müfettişi Burhan Turan’ın da hazır bulunduğu  ilçe divan toplantısında, mahalle temsilcileri gelecek ay yapılacak çalışmaların planlamasını yaptı.

Saadet Partisi Hendek İlçe Binası toplantı salonunda yapılan divanda, kongre sonrası araziye inerek vatandaşa birebir temas ederek partisinin projelerini anlattıklarını, halkın özellikle son dönemde zamlanan elektrik ve doğalgaz faturalarından şikayetçi olduklarını, hayat pahalılığının son 50 yılda en yüksek seviyeleri gördüğünü işaret eden Başkan Şahmettin Demir, çalışmaların bu doğrultuda halkla iç içe devam edeceğini söyledi.

"İlçe Teşkilatı olarak her salı akşamı parti ilçe teşkilatımızda tüm birimlerimizle haftalık değerlendirme toplantımızı yapıyoruz. Mahalle temsilcilerimiz ile beraber üye kayıtlarında teveccüh görüyoruz.

İlçe Kongremizden sonra modern teşkilat çalışmalarını arazide de devam ettiriyoruz. Yapılacak olan ilk yerel seçimlerde Saadet Partisi’ni iktidara getireceğiz.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184