Yalçın Gündem Hakkında açıklamalarda bulundu

Yeniden Refah Partisi Hendek ilçe başkanı Sedat Yalçın gündem Hakkında bilgilendirmede bulundu.

Yalçın Gündem Hakkında açıklamalarda bulundu

Yalçın yaptığı açıklamada, Çok Kıymetli Hendekliler;

Allahın selamı rahmeti bereketi Mağfireti hepimizin üzerine olsun.

Bugünkü basın açıklamamız Güncel Siyaset ve Ülkemizin gidişatı ile ilgili olacak.

Sevgili Hendekliler,

Yerel siyasette Güzide bir yere sahip olan Hendeğimiz bildiğiniz üzere Sakaryamızda da Güzide bir yere sahip ve Sakarya’mızın 8 milletvekilinin 3’ü Hendekli.

Tabii hendekli olmak Sadece kimlikle olmuyor, Hendegi Sevmek sözle olmuyor, Hendekli olmak, Hendeği sahiplenmek, Enaniyete mahal vermeden azimle çalışmak ile olur.

Biz kesinlikle çamur siyaseti yapmıyoruz ve yapmayacağız, sadece şunu belirteyim daha evvelki seçimlerde Cumhur ittifakı adayını desteklemeyenler Bugün yine Cumhur ittifakına destek olmayacak.

Kıymetli Vekillerimiz Hendeği kucaklayıp en üst seviyede örnek şehir yapacakları yerde, Siyasi çekişmeler ile Şehrimizi 10 yıl daha geri götürdüler ve aynı senaryoyu, görünen o ki hendeğimize tekrar yaşatacaklar.

Sevgili Hendekliler,

Şunu belirtmek isterim ki Milli görüş Belediyeciliği İsme dayalı bir Vizyon değildir.

Yerelde isimler önemlidir Fakat isimler Enaniyete, Ranta ve Kişisel çıkarlara dönmüş ve dönüştürülmüştür. Bundan kurtuluş ise Refah Belediyeciliğidir.

Hendekte sosyal belediyecilik sayfasını biz açacağız, Parklarda Tiyatro anfileri kuracak, Gençlerimize Eğitim Panelleri düzenleyecek, Köylerimize ve Mahallelerimize Hanımeli Kalkınma kooperatifleri kuracak, Fındık Üreticisi olan çiftçilerimize Fındık Zurufundan gübre yapmayı öğretecek ve Gençlerimizin Eğitimine, Kadınlarımızın üretime katkısına, Çiftçilerimizin Verimli ürün almasına destek olacağız.

Ayrıca Engelli hemşerilerimize özel çarşı, Şehit Gazi yakınlarımıza kuracağımız çay üstü mini ticarethaneler, Vatandaşlarımıza nostaljik tramvay hatları gibi Sosyalleşerek Hendeğimizi yaşanabilir bir Hendek yapmaya çalışacak, Ayrışmayı ortadan kaldıracağız.

Hendeği unutan, Maddi güçler birliği oluşturan ve seçim çalışmaları adı altında siz seçmenlere Etli pilav ikram edip oyunuza talip olan bu Rantiye esaslı yapıyı bertaraf edip sizlere, Sizinle birlikte Hizmet etmeye Talibiz.

Çok Kıymetli Hendekliler,

Bizler Milli Görüş ve Refah Belediyeciliğini, Hendeğe Muhakkak getireceğiz Fakat Rahmetli Hocamız Profesör Doktor Necmettin Erbakanın söylediği gibi 'Bizi anladığınızda Dövecek diziniz de kalmayacak'

Emeklilerimizin Hali belli,

Çalışanımızın hali belli,

Üreticinin hali belli,

Öğrencimizin hali belli,

Çiftçimizin hali belli,

Esnafımızın hali belli,

Bağkurlunun hali belli,

Memurlarımızın hali belli,

Bu gidişata Hendekte Dur demek ise sadece sizin Oylarınıza bağlı.

Sevgili Hemşerilerimiz,

Refah belediyeciliğine vereceğiniz oy Rantiyeci Belediyeciliği Bertaraf edecek ve Hendekte, Sakaryada, Türkiye'de Refahın Vaktinin geldiğini tescillemiş olacaksınız.

Her şey Senin için, Hersey Hendek İçin diyor sizleri Allaha emanet ediyorum.

Selam ve dua ile

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hendeklı
Hendeklı - 4 ay Önce

Seçime 1 gün kala adayınız belli olur inş.

AKP
AKP - 3 ay Önce

Akp li olarak oyumuz sizlere

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184