Yalçın Yerel Basınla Buluştu

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın Hendekli Basın mensupları ile buluştu.

Yalçın Yerel Basınla Buluştu

Hendekli Basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın Basın mensupları ile tanışma ve istişare etme fırsatı buldu.

Sohbet ve bilgilendirme

Hannes Cafe ve Restaurant’ta düzenlenen toplantıda İlçe Başkanlığı süreci hakkında bilgilendirmeler yapan Yalçın İlçe, İl ve Ülke gündemi hakkında istişareler ve fikir alış verişleri yaparak 2024’te yapılması planlanan Yerel Seçim ile ilgili olarak Aday Adayları başvuruları ile birlikte seçim çalışmalarına başladıklarını ifade ederek Hendek Aday Adayı ile ilgili sürpriz bir açıklamada bulundu.

Sakarya ve Hendek’te ilk resmi başvuru

2024 Yerel seçimler için Sakarya ve Hendek’te bulunan Siyasi Partiler arasında ilk resmi başvurunun Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Teşkilatı tarafından yapıldığını belirten Yalçın, bu ilki gerçekleştiren Aday Adayımız siz basın mensuplarımızın da yakından tanıdığı ve aynı zamanda meslektaşınız Gürkan Özer kardeşimizdir ifadelerine yer verdi.

Başvuru dosyası İl Yönetimine teslim edildi

Aday Adaylığı konusunda Sakarya ve Hendek’te ilk resmi başvuru dosyasının Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya’ya teslim edildiğini belirten Yalçın, Aday Adaylığı konusunda 2 başvuru sahibi daha olduğunu ve dosyalarının İl Yönetimine teslim edileceğini belirtti.

Hakkımızda hayırlısı olsun

Aday Adaylığı konusunda konuşan Gazeteci Gürkan Özer, bilindiği üzere uzun yıllardır ilçemize gazeteci olarak hizmet vermeye çalışan bir meslektaşınız olarak bundan sonraki süreçte İlçemize daha fazla katkı sağlayabilmek adına böyle bir yola girmiş bulunmaktayım. Amacım yine İlçemize hizmet etmek sadece kulvar değişmiş oldu, hakkımızda hayırlısı olsun. Bu anlamda aynı meslekten olmam sebebiyle Basın mensuplarımızın önemini biliyor sizlerin destek ve katkılarınızı bekliyorum ifadelerine yer verdi.

Seçim çalışmalarımıza başlıyoruz

Basın mensupları ile İlçe, İl ve Ülke gündemi konularıyla ilgili fikir alış verişleri yapan Yalçın, 2024 Yerel Seçimleri için Aday Adaylarımız ve İlçe Yönetimimiz ile birlikte istişarelerimizi yaparak saha çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz ifadelerine yer vererek katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184