Yalçın’dan Basın Açıklaması

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanlığı’ndan basın açıklaması.

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, Aday Adaylığı süreci ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Değerli Hendekliler;

Yeniden Refah Partisi ile Milli Görüş ruhu Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan ile tekrar şaha kalkmış, bu şahlanış birçok kişiyi tedirgin etmiş, birçok kişiyi rahatsız etmiş ve birçok kişinin ise planlarını altüst etmiştir.

Yeniden Refah Partisi Türkiye genelinde nasıl yükseliş ivmesi yakalamış, nasıl takdir ve teveccüh kazanmışsa kıymetli Hendekli hemşerilerimiz tarafından da aynı takdir ve teveccühü kazanmıştır.

Değerli Hendekli hemşerilerimiz;

Bildiğiniz gibi yerel seçimler yaklaşmakta ve Aday Adaylık süreçleri Siyasi Partiler ve Yüksek Seçim Kurulu’nun seçim takvimine göre devam etmektedir.

Bu süreçte Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanlığımıza şu ana kadar Hendek Belediye Başkanlığı için Gürkan Özer, Ömür Kuruoğlu ve Neciye Yetim olmak üzere 3 Aday Adayı tarafından resmi başvuru yapılmıştır.

Aynı şekilde Hendek Belediye Başkanlığı ve Hendek Belediye Meclis Üyeliği konusunda ise Aday Adaylığı sürecimizin devam ettiğini ve Yeniden Refah Partisi çatısı altında Aday Adayı olmak isteyen Adaylar varsa İlçe Başkanlığımızdan gerekli dosyaları temin ederek başvurularını yapabileceklerini de belirtmek isterim.

Fakat son günlerde siz kıymetli hemşerilerimizle bazen saha çalışmalarımızda hemhal olup sohbet ederken, bazen de basın ve sosyal medya aracılığı ile kulağımıza “İktidar Partisi veya Cumhur İttifakı” tarafından Aday gösterilmedikleri takdirde bazı isimlerin Partimize gelerek Aday olacakları, ayrıca bazı farklı isimlerin de Partimizden Aday olacakları söylenmekte veya beklenmektedir.

Bu konuda kamuoyunu aydınlatmak adına belirtmek isterim ki şu ana kadar ne İktidar Partisi veya Cumhur İttifakı tarafından ne de diğer isimleri geçenler tarafından İlçe Teşkilatımıza, İl Teşkilatımıza veya Genel Merkezimize herhangi bir başvuru olmamış, İlçe Teşkilatı olarak ise bahsi geçen isimlerle Adaylık konusunda herhangi bir görüşme dahi gerçekleşmemiştir.

Kıymetli Hendekliler;

Şu iyi bilinmelidir ki, Yeniden Refah Partisi kişi odaklı değil teşkilat odaklı, proje odaklı, çalışma odaklı ve üretim odaklı bir görüşün temsilcisidir.

Mevcut Aday Adaylarımız içerisinde veyahut daha sonra Aday Adaylığı başvurusu yapacak olanlar her kim olursa olsun buna Sayın Cumhurbaşkanımız da dahil olmak üzere Milli Görüş gömleğini giymesi gerekmektedir.

Milli Görüş çizgisinde hizmet etmek isteyen hangi Aday Adayı varsa herkese kapımız açıktır fakat Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanlığının ortak akıl ve istişarelerle üretmiş olduğu ve hedeflediği projeleri hayata geçirecek, en önemlisi ise Belediyenin kapısına “Rüşvet alan da veren de melundur” yazabilecek Adaylar gelecektir.

Sevgili Hendekliler;

Milli Görüş hizmet ruhudur, Milli Görüş menfaatsiz çalışma ruhudur, Milli Görüş milli değerler için milli vazifeleri ötelemeden, hemen, çıkarsız, şeksiz ve şüphesiz yerine getirmektir. Milli Görüş üretmektir, Milli Görüş paylaşmaktır, Milli Görüş hizmet etmektir. Milli Görüş maneviyatı, ahlakı ve nezaketi ön planda tutarak insan olmayı gerektiren bir görüştür…

Bu vesile ile Milli Görüş ruhuyla Hendek'te Aday gözetmeksizin 2024 Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi olarak Hendek Belediyesi’ni alacağımızdan hiç şüphemiz yoktur!

Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan önderliğinde bizler de Hendek'ten Milli Görüş meşalesini yakacak, Belediyeciliğin ne olduğunu ve Belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini Yeniden Refah Partisi ile tekrar göstereceğiz inşallah.

Bu anlamda şimdiden siz değerli hemşerilerimizden İlçemizin geleceğini şekillendirecek olan 2024 Yerel Seçimlerinde Milli Görüş Belediyeciliği için Yeniden Refah Partisi’ne oylarınızı ve desteğinizi bekliyoruz.

Allah’a emanet olunuz.

Selam ve Dua ile…

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2023, 01:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Esnaf
Esnaf - 5 ay Önce

Herkesin dillinde olan 4. Kişi refahtan seçime girer kazanır sonra tekrar 2019 seçimi gibi kendi partisine döner
Bıktık hep ayni kişilerin seçimlerde yarışmalarını genç aktif vizyonlu başkanlar istiyoruz 55 yaşlarında olan bi başkanın 2024 yıllın çağlarına ayak uyduramaz

Oğuzhan
Oğuzhan - 5 ay Önce

Başta hendeğimize ilimize ülkemize yararlı faydalı hizmetler yapacak kişi aday olur inşAllah rabbim randcıya cebini doldurma niyetinde olana fırsat vermesin !

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184