Yapılanlar Ortada

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti Hendek Kadın Kolları’nın haftalık yönetim kurulu toplantısına katılarak belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Yapılanlar Ortada


Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ilçede yapılan çalışmaları ve projeleri anlatarak, Hendek için yapılan çalışmalar ve ilçeye kazandırılan projeler ortadadır.

Bu projelerimize en yakın zamanda Yeşilyurt Ticaret Merkezi ve Çamlıca Çok Amaçlı Pazar Yeri’ni ekleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapımları devam eden bu iki projemizin yanı sıra iki yıldır çok ciddi asfalt çalışması yapıyoruz. Geçen yıl, büyükşehir belediyemiz ile birlikte uzak mahallelerde yaptığımız sıcak asfalt vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılandı.

Bu yıl da özellikle merkez mahallerimizde asfalt çalışmalarına ağırlık verdik, 33 bin ton asfalt atmayı hedefliyoruz. Şu ana kadar Dereboğazı, Başpınar, Sarıdede, Rasimpaşa, Bayraktepe ve Necatipaşa mahallerinde asfalt çalışmalarını tamamlayan ekiplerimiz Yenimahalle de çalışmalarını sürdürüyorlar. Yine bir diğer ekibimiz Uludere 2. Etap çalışmasının ardından 3. Etap çalışmalarına başladılar dedi.

Her alanda varız

Başkan İrfan Püsküllü, Hendek Belediyesi’nin sosyal projelere de önem verdiğinin altını çizerek, “Bu yıl 10 bin hanım kardeşimizi haftanın iki günü Kerpe Kadınlar Plajı’na ücretsiz olarak taşıdık. Onların mutluluğu bizleri de memnun etti. Göreve ilk geldiğimde yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için başlatmış olduğumuz evlerde temizlik projemiz kapsamında her gün ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evine temizliğe gidiyoruz.

Yeni doğan bebeklerimizi de ziyaret ederek çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizi takdim ederek vatandaşlarımızın mutlu günlerinde de yanlarında oluyoruz. Şimdi bunu bir tık daha yukarıya taşıyarak Sağlıklı Nesiller Projesi ile ilçede bulunan 0-9 ay arası çocukların annelerine gelişim izleme seti hediye ediyoruz. Sakarya Üniversitesi ile ortak gerçekleştirmiş olduğumuz bu proje sayesinde, çocuklarda geç fark edildiğinde ciddi sıkıntılara yol açan; görme-işitme kaybı, otizm, disleksi, hiperaktivite, üstün zekâ gibi konularda “erken tanı” ile fark edilebilecek diye konuştu.

Kadın kolları, her zaman yanımızda

Başkan İrfan Püsküllü, Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, İlçemizde her alanda çeşitli projeler ve çalışmalar devam etmektedir. Ben bu vesile ile her zaman yanımızda yer alan siz değerli partili hanımlarımıza üstün çalışmaları için teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

Ak Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ’ye verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 11:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan candan
Hakan candan - 6 yıl Önce

proje diye bunlar mı yani proje üretemiyoruz demek istemiş belediye

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184