Yarış Bitti Şimdi Hizmet Zamanı

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Saadet Partisinden Pamukova Belediye Başkanı seçilen İbrahim Güven Övün, Hendek Belediye Başkanı Turgut Bababoğlu’nu ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Yarış Bitti Şimdi Hizmet Zamanı


Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada nazik ziyaretlerinden dolayı Pamukova Belediye Başkanı İbrahim Güven Övün’e teşekkürlerini ileten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, 31 Mart neticesinde bizler seçilerek göreve başladık.

Bizleri seçen vatandaşlarımıza hizmetle mükellefiz. Seçim yarışı 31 Mart’ta bitmiştir. Artık şehrimizde yaşayan halkımıza en güzel hizmeti götürmenin zamanıdır. Tüm vatandaşlarımızı kucaklamak sevmek ve hizmet etmek bizim asli görevimizdir. Bizde halkımızı kucaklayarak en güzel şekilde hizmet edeceğiz dedi.

Halkımızın desteği ile çalışacağız

Başkan Babaoğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulunan Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, Halkımızın bize vermiş olduğu destek ve güven bize güç veriyor. Bizler de halkımızın bize olan güven ve desteği ile ilçemizi çok daha güzel bir noktaya taşıyarak, çok güzel hizmetler sunmaya çalışacağız dedi.

Ziyarette Belediye Başkanlarına Pamukova Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Şen, Metin Işık, Mehmet Kiraz, Hüseyin Şen ve Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır’da eşlik etti.


Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2019, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184