Yavuz, “Hendek İçin Bütün Enerjimizi Sarf Etmeye Mecburuz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Ali İnci, bütün enerjisini ortaya koyacak milletvekili olarak, Yusuf Alemdar bütün enerjisini Hendek’in yanına koyacak.

Yavuz, “Hendek İçin Bütün Enerjimizi Sarf Etmeye Mecburuz”

 Hendek Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’da tecrübesini konuşturacak ve Hendek’i çok daha yeni bir noktaya taşıyacağız” dedi

Rasimpaşa Park ve 112 Acil İstasyonu açılış töreninde konuşan ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’ndan övgüyle söz eden Yavuz, “Hendek’te güzel eserler görüyoruz, aslında bu eserlerin çok daha fazlası var. Buraya gelirken, Hendek’te ne olup bittiğini anlamaya çalıştım.

 Baktım ki Ali İnci başkanım kusura bakmasın ama üstüne çok fazlasıyla koya koya burada yol almaya devam ediyor Hendek Belediyesi. İnanıyorum yeni dönemde çok daha fazlasını yapacağız” dedi.

“İl Başkanımız, milletvekillerimiz, hepimiz bütün ilçelerimiz için ve Hendek için bütün enerjimizi sarf etmeye mecburuz” diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, şöyle devam etti:

Bugün burada Genel Başkan Yardımcısı olarak bulunuyorum, diyelim ki değilim, ben bu davanın neferiyim ve hayatımın sonuna kadar bu dava tümsekte kalmasın diye adaylarımızla olmaya devam edeceğim. Çünkü ben bu işi bir dava olarak görüyorum tıpkı burada olan arkadaşlarımız gibi. Cumhur İttifakı bereketli bir organizasyondur.

 Bunu siyasi söylem olarak söylemiyoruz Cumhur İttifakının bu bereketi ile biz Suriye’nin kuzeyindeki terör koridorunu paramparça ettik.

Cumhur İttifakının bu bereketi bizi mavi vatan diye açık denizlere, yeraltı kaynaklarına ulaştırdı. Terörü köşeye sıkıştırdık. Karabağ’ı işgalden kurtardık. Libya’nın yaban ellere gitmesine engel olduk. Özgürlükleri genişlettik ve yasakları ortadan kaldırdık ve kaldırmaya devam ediyoruz. Böyle bir dava,böyle bir uğraş alanı, böyle bir organizasyon.

 Dolayısıyla Cumhur İttifakının Genel Başkanlarının ortaya koyduğu yaklaşımı kayıtsız şartsız desteklemek, bir karar verdikten sonra buna uymak boynumuzun borcudur. Emin olun bu karar doğrultusunda hareket edip Sakarya’da 17 -0 yapacağız. Yunus başkanım biz Türkiye birincisi olacağız dedi, Büyükşehirlerde Türkiye birincisi olup 17-0 yaparsak ben de sizleri Cumhurbaşkanımız ile buluşturma sözü veriyorum. Cumhurbaşkanımıza çıkıp, Türkiye birincisi olduk, üstelik 17 belediyey de kazandık diyelim.”

İnci: Çok Güzel Olmuş, Tebrik Ederim

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ise “Hendek’in, sanayisiyle, eğitimiyle, sivil toplum örgütleriyle şehrin altyapısıyla her yönüyle gelişmesi bizleri mutlu edecek ve Turgut başkanda bu doğrultuda çalışmalar devam ettiriyor.

 Bu alan çok güzel olmuş ben görmemiştim, tebrik ederim gerçekten. 112 acil ile baktığımız zaman Hendek’imiz de 3 tane oldu sağlık müdürümüz ifade ettiği üzerine.

 Çok durmuştuk bu konuda milletvekillerimize, genel başkan yardımcımıza çok teşekkür ediyorum.

Gücümüzü daha çok birleştirmemiz lazım Sakarya için. Hendek, Cumhurbaşkanımızı çok seviyor, yapılan hizmetler ortada. Cumhur İttifakı, Hendek’te, tüm ilçelerde ve Büyükşehir’de kazanacak ve hep beraber yola devam diyeceğiz” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184