Yavuz Hendek’i Ziyaret Etti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Yavuz Hendek’i Ziyaret Etti


Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatını ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı ve Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatının yeni yönetimiyle tanıştı.
Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı toplantı salonunda Partililer ile bir araya gelen Yavuz, burada yaptığı açıklamada, Hendek'in Sakarya'nın en gözde İlçelerinden birisi, belki de en güzel İlçesi olduğunu söyleyebilirim. Hendek son yıllarda çok geliştiğini, daha da büyüyeceğini ve gelişeceğini belirten Yavuz, Hendek'te güzel işler yapıldığını dile getirdi.
Cumhur İttifakı'nın Partileri ve Adayları belli

Basit nedenlerle Partinin daha fazla başarılı olmasını engelleyecek söylemler içerisine girilemeyeceğini, "Aday yapılmadı" diye çekip gidilemeyeceğini vurgulayan Yavuz, başka bir Recep Tayyip Erdoğan, Parti ve Cumhur İttifakı'nın olmadığını kaydetti.

Sahada güçlü olduklarını, anketlerin çok iyi çıktığını dile getiren Yavuz, Ali Kemal Bey'i seçmek, Ekrem Yüce Bey'e oy vermek aynı zamanda PKK ile arasına bir türlü mesafe koyamamış, hatta terör örgütü bile diyememiş, dememiş, adeta onlarla özdeşleşmiş HDP'yle kol kola girenlere de ders vermek anlamına gelir. Cumhur İttifakı'nın Partileri ve Adayları belli. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuda bizden istediği net ve belli. O zaman bize düşeni yapmak için seferber olma vaktidir diye konuştu.
Daha sonra esnafları ziyaret eden ve Vatandaşlarla sohbet eden Yavuz, Vatandaşlardan Yerel Seçimlerde Cumhur İttifakı'na destek istedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184