Yavuz Hendek’ten Seslendi

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Yavuz Hendek’ten Seslendi

Hendek Atatürk Parkı Nikâh Salonunda gerçekleşen Danışma Meclisi Toplantısına, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Başkan Vekili Şenay Sakal, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Akyazı İlçe Başkanı Fevzi Boran, Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, Mahalle Başkanları, Temsilciler ve Partililer katıldı.

Program Divan üyelerinin seçilmesinin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Bugün, ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza daha da sahip çıkma günüdür

İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, selamlama konuşmasında, Ülkemiz çok önemli bir süreçten daha geçiyor. Ülkemize bu sefer ekonomi üzerinden saldırıyorlar. Güçlü Türkiye ve lider ülke olma sevdamızdan vazgeçmemizi istiyorlar. Bugün ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza daha da sahip çıkma günüdür. İlçe başkanlığımız süresince girmiş olduğumuz seçimlerde oylarımızı artırarak başarıyla çıktık. Bu sonuçlara katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşan yerel seçimler de tüm teşkilatımız ile birlikte canla başla çalışmaya hazırız diyerek, 2018-2019 Yeni Eğitim Öğretim Yılının tüm eğitimci ve öğrencilere hayırlı olması dileklerinde bulundu.


Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide birer selamlama konuşması yaparak faaliyet raporları okundu.

Uzak ve merkez mahallelerimizde yoğun çalışma

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, İlçemize böyle güzel bir hizmeti kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Hendek Belediyesi 2019 yerel seçimlerinden önce son yazını geçiriyor. Uzak ve merkez mahallelerimizde yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Belediyemiz sosyal faaliyetleri kapsamında, yeni eğitim yılının açılmasıyla birinci sınıf çocuklarımıza “ Okula Merhaba “ projemiz başladı. Çocuklarımıza, çeşitli etkinliklerle okula adaptasyon konusunda destek oluyoruz. Deniz sezonu açılmasıyla birlikte bu yıl Hendek’ten on bin hanımı Kerpe Miço koyuna ücretsiz olarak götürdük. Beyaz Masa ekibimiz tarafından Hoş Geldin Bebek projemiz devam ediyor. Üniversitemiz ile beraber yürütülen proje ile 0-2 yaş çocuklarımız için eğitim seti dağıtıyoruz ve onların gelişimlerini takip ediyoruz.  Bu yıl lise son sınıf öğrencilerimizi tarihine sahip çıkmak adına Bilecik ve Söğüt gezisine gönderdik. Hem çalışmalarımız hem sosyal faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor diyerek Belediye çalışmalarından kısa bilgiler verdi.

Birlik ve beraberlikle bu zor günleri de atlatacağız inşallah

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, 24 Haziran seçimlerinde göstermiş olduğunuz gayretten dolayı hepinize teşekkür ediyorum.  Ülkemiz 24 Haziran sonrası başkanlık sistemine geçti. Biz 15 Temmuz Milli İrade Derneği olarak 12 Eylül ile ilgili 1982 Anayasasına red oyu veren Akyazı Ramaslı Köyü’nde program yaptık. Ekonomik olarak Türkiye’yi çökertmeye çalışan dış güçlere taviz vermeyeceğiz. Ülkemiz üzerinde şuan büyük oyunlar oynanıyor. Birlik ve beraberlikle bu zor günleri de atlatacağız diye konuştu.

Bir ülkeyi yönetmenin en önemli nedenlerinden birisi de ekonominin düzgün olmasıdır

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, her seçimin farklı bir atmosferi var. 2007 Seçimlerinde partimiz iktidar oldu. AK Partinin kalıcı olduğu seçimler 2011 seçimleriydi. 24 Haziran seçimleri ile de yeni sisteme Başkanlık sistemine geçildi. Türkiye’de ekonomi üzerine oynanan oyunlar var. Bir ülkeyi yönetmenin en önemli nedenlerinden birisi de ekonominin düzgün olmasıdır. Biz hep beraber çalışıyoruz. İnşallah hep birlikte yerel seçimleri de güzel bir şekilde sonuçlandırırız.

Emeğinize teşekkür ediyoruz

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ülke gündemini değerlendirerek başladığı konuşmasında, Seçimlerdeki başarıdan dolayı teşekkür ediyorum. Hendek Sakarya’nın en güzel ilçelerinden birisidir. İlçelerin toplamından bu başarılar ortaya çıkıyor. Genel Başkanlığı büyük bir sorumluluk, bunda hepinizin emeği vardır teşekkür ederim diyerek Sakarya’daki yatırımlardan bahsetti.

Sakarya Kadın Doğum Hastanesi

Kentte yapımı devam eden yeni Doğum Hastanesi'nin kaba inşaatının yapıldığını belirten Yavuz, önümüzdeki ayın 26'sında ikmal ihalesi yapılıyor, bitecek. Doğum Hastanesi var zaten, yok değil. Biz daha yenisini kuruyoruz. Eskisi de devam edecek ama yeni, modern, içinde Anne Oteli'nin de olduğu, küveze çocuğunu verdiğinde, Yanı başında yatsın, kalksın, şeffaf camdan çocuğunu izlesin, Anne Oteli'nde de bedava yatsın, kalksın anlayışıyla inşa edilen bir doğum hastanesi var. Şimdi bin yataklı hastane hayalimiz var, o da olacak inşallah diye konuştu.

Kırılma noktası

YÖK'te, RTÜK'te asker vardı, Milli Güvenlik Kurulu'nun genel sekreteri asker. Oturduğunuzda asker bir tarafta, hükümet bir tarafta, her an muhtıra, ihtilal kokusu. Ak Parti'nin kırılma anı var. Abdullah Gül Cumhurbaşkanı, büyük ustamız Erdoğan Başbakan. Askerlerin emekliliği geldiğinde son bir sunum yapıyor, hükümete sağdan soldan saldırıyor, gidiyor. O dönem askeriyede usul bu. Yine birisi vedalaşacağı esnada sunum yapıyor, bu imam hatipliler yüzünden şöyle oldu, böyle oldu. İmam hatip şöyle, başörtüsü böyle Yaşayanlardan bir tanesinden duymuştum. Tayyip Bey elini masaya vuruyor, Yeter artık, ben de imam hatipliyim, benim eşim de kapalı, bu ülkenin açığı da kapalısı da var, imam hatiplisi de var, imam hatipli olmayanı da var, böyle bir dert yok, yeter artık diyor. Bu 2010'un öncesinde oluyor, 7-8 yıl iktidarda oluyorsunuz, sizin karşınızda meydan okumasında bulunuyorlar. Ortalık buz gibi, toplantıya ara veriliyor. Çünkü o güne kadar hiçbir başbakan bu meydan okumasında bulunamamış, demek ki buraya kadar gelmiş Tayyip Bey'in. Bunu demenin karşılığı ne biliyor musunuz; ipe çekilmek. Türkiye'de bunun karşılığı ipe çekilmektir, onu göze alarak yapıyor biliyorsunuz.

Tayyip Erdoğan’ı niçin seviyoruz

İpe çekilmeyi göze almasaydı, biz bugünlere gelemeyecektik de onun için seviyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başörtüsü mücadelesini anlatırken gözyaşlarını tutamayan Yavuz, daha sonra toplantı devam ediyor, hiç kimsede çıt yok. O günden sonra bir daha bu konuşmalar asla olmamış. Demek ki orası kırıldığı nokta. İşte onun için Tayyip Bey'i çok seviyoruz dedi.

Tayyip Erdoğan’ı neden sevmiyorlar

Türkiye'nin Amerika, Avrupa ve İsrail'e zararı olmadığını, sorunun düzenden kaynaklandığını dile getiren Yavuz, bir düzen kurmuşlar. Bu düzen öyle bir işliyor ki, bırakın Müslüman olmayı, kendilerinden olmayan herkesi uşak gibi görüyorlar, sömürüyorlar. Bu sömürü çarkını ortadan kaldırdığı için Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmiyorlar. Bu mesele (ekonomik saldırılar) papaz meselesidir, S-400 meselesidir. Çünkü eskiden sen Amerikalı birini tutuklayacaksın ha. Onlar tutuklar, devleti bölecek, darbeyi gerçekleştirecek bir adamı bile saraylarda yaşatırlar, sonra da istediğinizde, 'Biz hukuk devletiyiz.' derler ama sizin içinizde PKK ve paralel yapıya yardım ve yataklık edecekler fakat siz tutuklayamayacaksınız? Tutukladığınız için Erdoğan'a karşılar ve onun için de bizim daha çok sevmemiz gerekiyor diye konuştu.

Biz güçlü bir devletiz, başımızda da güçlü bir lider var

Amerika'nın, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 hava savunma sistemi almasına karşı çıktığını, kendisinin de vermediğini vurgulayan Yavuz, biz bağımsız ve kudretli bir devletiz, başımızda da dünyanın en muhteşem lideri var. Tarihin, yüzyılın, iki yüzyılın belki. Bu liderimiz varken ve bu millet de onun arkasındayken gideriz, S-400'ü alır getiririz, teknolojisini de alırız, başka yere de satarız. Bunu yapacağız. İsrail'e, Amerika'ya 'İnsansız hava aracı verin dedik çünkü insansız hava aracı olmadan bu mücadeleyi verme şansınız yok. Vermediler, 10-15 tane vardı, yarısı çalışmazdı, yarısının da bilgisi bizden önce başka yerlere giderdi. Dünyanın en muhteşem ve en mükemmel insansız hava aracını yaptık, silahlı ve silahsız. Onun için sevmiyorsanız, biz daha çok seviyoruz onu.

Konuşmaların ardından partide emeği geçen üyelere teşekkür plaketi verildi. 

Toplantı sonunda misafirlere aşure ikramı yapıldı.
















Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184