YENER BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

CHP Hendek Gençlik Kolları Başkanı Nilüfer Yener basın açıklaması yaptı.

YENER BASIN AÇIKLAMASI YAPTI


CHP Hendek Gençlik Kolları olarak, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kırsal ve merkez mahallelerde çalmadık kapı dokunmadık seçmen bırakmamaya gayret ediyoruz.

Türkiye'nin geleceğini belirleyecek olan sandığa gitmeyecek olanlardır. Ülkemizde maalesef oy kullanmanın önemi tam anlamıyla fark edilmiş değildir. Oysaki oy kullandığımızda, birey olarak siyasete katılır ve ülke yönetiminde söz sahibi olabiliriz. Seçimler seçmenlerle beraber anlam kazanır.

Geçtiğimiz seçimlerde tembellik, partilere kızgınlık, şehir dışında olma, benim oyumdan ne olur düşüncesi ile tam %26 seçmen oy kullanmaya gitmemiştir.

Referandumda yurt içi ve yurt dışı genelinde seçmen sayımız YSK açıklamasına göre 58 milyon 427 bin kişidir. Ancak yapılan anketlerde seçmenin yaklaşık %17'sinin sonuçların değişmesinde etkili olmayacağını düşündüğünden sandığa gitmeyeceği tahmin edilmektedir. Sandığa gitmeme düşüncesi yanlıştır. Atalarımızın dediği gibi “Bir mıh bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu bir ülkeyi kurtarır.”

"Bir oy her şeydir." Sandığa gitmeyen vatandaş, ülkenin geleceğini, düşünce özgürlüğünü, bağımsızlığını ve demokrasinin devamlılığını riske atan vatandaşımızdır.

Seçme ve seçilme hakkı siyasal özgürlüklerin en önemlisi ve temel taşıdır. 
Yurttaşlık sorumluluğunuz gereği, çocuklarımızın geleceği için oyunuzu kullandığımızda gücümüzü sandığa yansıtabiliriz. Sonuç olarak milletimiz için, çocuklarımız ve biz gençlerin geleceği için 16 Nisan 2017 tarihinde sandık başında olalım. Unutmayın sandıkta HAYIR vardır.

Hendek’li hemşerilerimizi sandığa davet ediyor, saygılarımı sunuyorum.

 

Nilüfer YENER

CHP Hendek Gençlik Kolları Başkanı

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2017, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184