Yeniden Refah Partisi Uyuşturucuya Dikkat Çekti

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe başkanı Sedat Yalçın uyuşturucuya dikkat çekti yazılı açıklamada bulundu.

Yeniden Refah Partisi Uyuşturucuya Dikkat Çekti

Sedat Yalçın açıklamasında, Kıymetli Anne ve Babalar, değerli Hendekliler;

Bugün Kamuoyunda da geniş yer bulan ve hepimizi yakından ilgilendiren bir konu hakkında sizlere seslenmek istiyoruz.

Üzülerek belirtmek isteriz ki, İlçemizde bulunan bir Okulumuzun hizmetli kadrosunda çalışan bir Bayan işçinin üzerinden Yavrularımızı ve Gençlerimizi yani Geleceğimizi zehirleyen ve en tehlikeli sınıfta yer aldığı belirtilen uyuşturucu maddeler yakalandığını öğrendik.

Tabii ki bu durum bizleri de derinden üzmüş ve yaralamıştır.

Yaşanılan bu durum Yavrularımızın ve Gençlerimizin ne kadar tehlikede olduğunu gözler önüne sermekte, uyuşturucunun artık Sokaklarda olduğu kadar Okullarımıza ve hatta evlerimize kadar girerek içimizde de olduğunu anlamamız için çok acı bir örnektir.

Bu nedenle Hendek’te yaşayan Anne ve Babalar olarak sesleniyoruz;

Uyuşturucu ve Bağımlılık yapan bu maddeler nereden geliyorsa ve bu maddeler kimler tarafından temin edilerek finanse ediliyorsa Güvenlik, Asayiş ve Devlet Kademelerimizi acilen önlem almaya davet ediyor, uyuşturucu ile mücadelede gerekli caydırıcı cezaların uygulanmasını talep ediyoruz.

Kıymetli Anne ve Babalar;

Uyuşturucu madde satışı yaparak Yavrularımızı ve Gençlerimizi zehirleme içgüdüsü sadece ve sadece maddi kazanç için.

Maalesef bizler ahlaken çöktük ve maalesef para için her şeyi yapar olduk.

Hakka girmeyi, faize bulaşmayı, bahis oyunlarını, kumarı ve gece hayatını yani sözümün ona bana dokumayan yılan bin yaşasın diyerek belki de umursamazlığı kendimize şiar edindik.

Bu umursamazlık sonucunda ise maalesef Çocuklarımızın zehirlenmesine de zemin hazırlamış olduk.

Bu nedenle daha geç olmadan Anne ve Babalar olarak bizler Yavrularımız ile daha çok ilgilenmeli ve geleceğimizin teminatı olan Çocuklarımız ve Gençlerimize eskisinden daha çok sahip çıkmamız gerekmektedir.

Ayrıca, Yavrularımızı uyuşturucu maddeler ile zehirlemeye çalışan kim ve kimlerin suçu var ise öncelikle Allah’ın El-Adl ismi şerifiyle Allah’a havale ediyor ve Kahhar ismiyle kahreylemesini diliyoruz.

Son olarak Devlet Büyüklerimize, Kolluk Kuvvetlerine, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, Siyasilerimize ve bütün Ailelere çağrımız şudur;

#çocuğunasahipçık

#evladınızehirletme

YORUM EKLE
YORUMLAR
Esnaf
Esnaf - 4 ay Önce

Seçime 3 ay kaldı adayınızı belirleyin önce.
sonra halka basın açıklaması yapın . Beklediniz aday gelmeyince elliniz ayanız nasıl dolanacak acaba !

İsmet Bakır
İsmet Bakır - 4 ay Önce

BU ÇOK TEHLİKELİ UYUŞTURUCU, AİLERİ YOK EDER, AİLER YOK OLUR, ÇOLUK ÇOCUĞU UZA SAHİP ÇIKIN, ÇOCUKLARINIZA DİNİNİ ÖĞRETİN, GENÇLERİ GÖRÜYORUZ,, ELLERİNDE TELEFON, KUMAR PEŞİNDELER, TÜRKİYE KUMARDA, DÜNYADA İLK SIRALARDA, FAHİŞELİKTE, ÜS SIRALARDA GÖSTERİLİYOR, BU REZİLLİK BU MİLLETE YETMİYOSA, ÇOCUKLARININ GÖZLERİNİN ÖNÜNDE, ÖLDÜĞÜNÜ GÖRÜRLER, GÖRÜCEKLER, ÇOK YAZIK, BU ÇOCUKLAR, BİZİM ÇOCUKLARIMIZ,

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184