Yeniden Refah'ta İstifa Depremi

Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi Adayları listelerden çekildiklerini açıkladı.

Yeniden Refah'ta İstifa Depremi

Yeniden Refah Partisi Hendek Belediye Meclis Üyeleri Meclis listesinden çekildiklerini açıkladılar.

Önce Ak Parti şimdi Yeniden Refah

Hendek'te yerel seçimlere doğru hareketlilik artarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve Yönetiminin görevden alınmasının ardından şimdi de Yeniden Refah Partisi Hendek Belediye Meclis Üyesi Adaylarının birçoğunun listeden çekildiklerini açıklaması siyasi arenada şok etkisi oluşturdu.

Siyasi hırs

Listeden çekilen ve YSK’ya teslim edilen listede olup sonradan liste dışı bırakılan Yeniden Refah Partisi Hendek Belediye Meclis Üyeleri, “İlçe Başkanı Sedat Yalçın'ın Belediye Meclis Üyeliği listesinde ilk sırada yer alması Yönetim ve Meclis Üyelerimiz arasında oylanmış ve çoğunluğun Red kararı vermesi sonrasında listeden çekileceğini beyan etmişti fakat kendisini yine liste başına yazdırması rahatsızlık oluşturmuştur” ifadelerine yer vererek listeden çekildiklerini belirttiler.

Genel Merkez ve İl Yönetimi haberdar

Konuyla ilgili olarak yaşanan tepkiler ve rahatsızlıkların Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinin ve İl Başkanlığının da bilgi sahibi olduklarını belirten Meclis Üyeleri, son olarak rahatsızlıklarını Başkan Adayı Menderes Ayvaz ile paylaştıktan sonra beklenen cevabı alamayınca listeden çekilme kararı aldıklarını belirttiler.

Kimler istifa etti

Kontenjan 1. sıra Meclis Üyesi Adayı ve Aday Adaylarından olan Gürkan Özer ile 4. sıra Meclis Üyesi Adayı ve Aday Adaylarından Avukat Ömür Kuruoğlu listeden çekilirken, ilk meclis listesinde yer alan Bekir Albayrakoğlu, Ali Rıza Zengin ve İsa Tepe’nin ise liste dışı bırakıldığı belirtilirken listeden bazı isimlerin daha çekilebileceği ifade edildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Esnaf
Esnaf - 2 ay Önce

İlçe başkanı koltuğu garantiledi bütün çalışmalar maddi manevi ilçe başkanına yaradı seçimden sonra inşAllah açıkta kalır belediye başkan adayına yazık oldu böyle rezalet ilçe başkanı görülmedı

Hendekli
Hendekli - 2 ay Önce

Şimdi bu kardeşleri Nihat Bayraktara desteklerini bekliyoruz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184